glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Douchedeuren

Glaskoning levert glazen douchedeuren op maat standaard in gehard glas. U kunt kiezen uit extra helder (diamantglas), maar ook uit diverse soorten gekleurd- of figuurglas. 

Voorbeelden van alle soorten figuurglas klik hier.
Voorbeelden van de soorten gekleurd glas klik hier.
Voorbeeld van diamantglas klik hier.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor advies.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product en de opties onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Heeft u een afwijkend model?
Anti-kalk coating

Waarom een anti-kalk coating? 

De coating zorgt ervoor dat het glas water- en vuilafstotend wordt en zich minder snel hecht, waardoor het oppervlaktes gladder en schoner blijft. 

Ervaring leert dat na een bepaalde periode toch kalk ontstaat. Met de anti-kalk nano coating is dit wel weer eenvoudiger te verwijderen. 

De coating wordt aan 1 zijde aangebracht. Geef in het opmerkingenveld in uw winkelwagen aan welke zijde. Daarbij dient u aan te geven aan welke kant de scharnieren komen.
Kies hier uw Beslagset

Bekijk hier alle afbeeldingen van de beslagsets.

De beslagset word standaard los geleverd.

De uitsparingen doen wij standaard op 250 mm van onder en boven voor de scharnieren.
en de deurknop of greep zal op hart 1050mm zitten.
wilt u dit op een andere plaats hebben is dat mogelijk vermeld dan bij opmerkingen dat u een mail stuurt met de tekening waar deze moeten komen.
voor de vlotte verwerking adviseren wij het order nummer te vermelden in de mail.

Beslagset
Kies hier uw douchedeurafdichting voor de onderzijde
Let op. Wanneer u kiest voor een waterkering aan de onderzijde, dient u nog eens extra 3mm van de hoogte eraf te halen naast de 10mm van de strakke maat. Dus strakke maat -13mm van de hoogte.
Kies hier uw douchedeurafdichting voor de zijkant
Let op. Wanneer u kiest voor een waterkering aan de zijkant, dient u nog eens extra 3 mm van de breedte extra eraf te halen naast de 10mm van de strakke maat. Dus strakke maat -13mm van de breedte.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van glazen douchedeuren is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste soort en dikte en voer de breedte en de hoogte voer in millimeters in. Meer informatie over bezorgen en actuele levertijden vind je hier.