glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Deurgrepen

Klik op het product om een keuze te maken uit de opties en bekijk de prijzen. 

Bohle-tgreep-rvs-glaskoning
Deurgreep-bohle-t-greep-32-19 mm-glaskoning
Deurgreep-bohle-t-greep-32-19 mm-glaskoning
bo_5113702b_deurgreep_zwart
deurgreep-bohle- t-greep- 5mm-glaskoning

Wanneer je kiest voor een deurgreep, wil je natuurlijk diegene uitzoeken die het beste bij jouw stijl past. Een deurgreep is niet alleen praktisch, maar kan ook erg mooi zijn. Echter kan het lastig zijn om uit te vinden welke variant het meest geschikt is. Het assortiment van Glaskoning bestaat uit kwalitatieve T-greep modellen die bij alle woonstijlen passen. Geef je deur een volledige nieuwe look met een stijlvolle T-greep. Bestel nu je deurtrekker via de webwinkel van Glaskoning. 

Welke deurgreep past bij mijn huis? 
De meeste mensen geven niet veel aandacht aan hun deurgrepen, maar het is toch iets waar je rekening mee moet houden bij het inrichten van je huis. Deurtrekkers zijn namelijk niet alleen praktisch, maar kunnen ook een mooie aanvulling zijn op het interieur. Wanneer je een nieuw huis gaat inrichten of je wilt je bestaande huis opnieuw inrichten, is het belangrijk om na te denken over de details. Zoals de kleur van de verf op de muren, de vloerbedekking en natuurlijk ook de deurgrepen. De T-greep modellen van Glaskoning zijn beschikbaar in het mat zwart, RVS en geborsteld RVS en komen in verschillende formaten. 

Eenvoudig bestellen bij Glaskoning
Ben je op zoek naar een nieuwe T-greep voor in huis? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Aangezien onze stock rechtstreeks van de groothandel komt, betaal je altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste variant en het aantal stuks, betaal op de website en je product wordt aan huis afgeleverd. Wil je meer informatie over onze deurgrepen? 

Je hebt misschien al gezien dat er veel verschillende soorten deurgrepen zijn en je vraagt je nu af welke het beste in je interieur past. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via info@glaskoning.be of bel ons op +31 318 76 39 00.