glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Hardglazen klepramen

Maximale afmetingen klepraam: 
Hoogte (mm): 720mm 
Breedte (mm): 1500mm

U-waarden:

Enkel: (W/(m².K)) 5,7
Isolatie: (W/(m².K)) 3.0
HR++: (W/(m².K)): 1.2

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
WELK TYPE GLAS WILT U BESTELLEN?
Geef hier de maat van uw glas op
INMETEN: Meet de ruimte tussen de sponningen en trek van zowel de hoogte als de breedte -8 mm af.
mm
mm
Kies hier uw beslag met of zonder slot
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Hardglazen klepramen zijn naar buiten draaiende ramen die toepasbaar zijn in elk type kozijn: zowel in een houten kozijn, een kunststoffen kozijn of een aluminium kozijn. Ook zijn ze beschikbaar voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. 

Dit type raam heeft heel wat voordelen. Zo hebben ze een groot lichtdoorlatend oppervlakte waardoor je een ruimer gevoel krijgt in de kamer. Daarnaast is het eenvoudig te monteren aangezien het hang- en sluitwerk volledig is voorgemonteerd. De scharnieren worden aan de bovenzijde van de hardglazen klepramen bevestigd. Ook kunnen ze rechtstreeks in het kozijn worden geplaatst en vereisen ze weinig tot geen onderhoud.

Bij Glaskoning heb je keuze uit verschillende soorten glas: isolatieglas, HR++ glas of enkel glas of kan je kiezen voor raamuitzetters. Zo heb je altijd een variant die bij jouw huis past.

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je een hardglazen klepraam koopt. Het is belangrijk dat het raam gemaakt is van materiaal van hoge kwaliteit en goed geïsoleerd is, zodat er geen ongewenste tocht binnenkomt. Het tweede waar je aan moet denken is de grootte van het raam. Je wilt er zeker van zijn dat het raam past in de ruimte die je ervoor hebt. Tenslotte, zorg ervoor dat het raam gemakkelijk te openen en te sluiten is. Zijn er bepaalde zaken onduidelijk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze glasexperts. 

Bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Selecteer de juiste variant, vul de afmetingen in, kies het aantal stuks, betaal op de website en wij zorgen ervoor dat de bestelling aan huis wordt afgeleverd. Wil je meer informatie over onze hardglazen klepramen? Neem dan contact op met Glaskoning via info@glaskoning.be of bel ons op via het nummer +31 318 76 39 00.