glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Glazen balustrade

Glaskoning levert gehard blank, mat, brons of grijs glas of draadglas in 6 of 8 mm voor veilige afscheidingen. De glazen windschermen zijn altijd rondom geslepen om de scherpe randen te verwijderen. Bestel direct RVS glasklemmen mee.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Lees meer

Het bestellen van balustrades is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Vanwege drukte bij onze leveranciers zijn de levertijden langer dan normaal. Onze excuses voor het ongemak. Meer informatie over bezorgen en levertijden vindt u hier.

Bestel direct de bevestigingsmaterialen mee. De standaard RVS glasklemmen zijn stijlvol en in elke situatie toepasbaar. De glasklemmen worden standaard per 4 stuks geleverd.

Veiligheidsglas is glas dat letselwerend breukgedrag heeft. Dat wil zeggen dat een breuk in het glas geen risico geeft op ernstig letsel. We bieden bij glas voor een serre, veranda, aanbouw of lichtstraat gelaagd glas aan. Gelaagd glas is doorvalveilig en inbraakwerend. Bij gelaagd glas, dit zijn meerdere lagen glas met folie ertussen, zullen bij een breuk geen openingen ontstaan. Zo kan niemand er doorheen vallen en het weert inbrekers.

Gehard glas is veiligheidsglas. Door middel van een speciaal productieproces, van extreme verhitting en snelle afkoeling, is het glas extra hard gemaakt om snel breken te voorkomen. Als het toch breekt, zal het uiteenvallen in heel veel kleine stukjes, hierdoor kunnen er geen diepe wonden ontstaan. Ook zijn de vele stukken minder scherp dan bij gewoon glas. Hiermee verkleint de kans op verwonding ook.