glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Duco ventilatieroosters

 Je hebt de keuze uit roosters in standaard aluminium (DAR) of in je gewenste RAL kleur.

Naast de standaard roosters (DucoTon 10 en DuciLine) heb je ook de optie om de roosters zelfregelend (ZR) of geluiddempend (GlasMax) te bestellen. De zelfregelende ventilatieroosters zorgen ervoor dat de verse lucht op een natuurlijke manier binnenkomt dankzij zowel een zelfregelende klep als een klep die regelbaar is. Zo’n zelfregelende klep zorgt ervoor dat de toestroom constant is en niet uit de hand loopt bij bijvoorbeeld een storm. De geluiddempende ventilatieroosters zijn gemaakt van duurzaam materiaal die zorgt voor een comfortabele leefomgeving. Daarnaast kan je roosters voor schuiframen bestellen. Deze roosters (DucoFlat) zijn vlak waardoor ze voor of achter het glaspaneel kunnen wegschuiven.

De hoogte van de ventilatieroosters is standaard 80 mm. Je hoeft dus alleen de breedte in te vullen. Die breedte is minimaal 200 mm en maximaal 2500 mm. Wil je liever de roosters in RAL kleur of Bi-color? Vul dan de RAL kleuren in in het opmerkingenveld in het winkelmandje.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Kies hier uw Duco ventilatierooster
Geef hier de breedte van uw ventilatierooster op
De hoogte van de roosters zijn standaard 80 mm. Let op: u bestelt deze roosters niet tegelijk in combinatie met glas, dus wij doen geen berekening voor de juiste afmeting van het glas voor u.
mm
Kies de breedte van uw glasgoot
Stangbediening rooster

Met een stangbediening kunnen ventilatieroosters op moeilijke plekken makkelijker bediend worden. De stang heeft standaard een lengte van 750 mm.

U-rubber rooster
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Een ventilatierooster is een klein rooster dat in een raam wordt geplaatst om de luchtcirculatie aanzienlijk te verbeteren. Het DUCO ventilatierooster is een plek waar lucht door kan stromen, wat betekent dat er minder kans is op condensatie en schimmel. Bovendien houdt het rooster de lucht in circulatie, waardoor er geen ongezonde lucht in de ruimte blijft hangen. Het is ook een goede manier om tocht tegen te gaan.

Via de webwinkel van Glaskoning bestel je eenvoudig en snel DUCO ventilatieroosters. Ook de verschillende montage benodigdheden kan je bestellen via onze website. Bestel je een ventilatierooster samen met een raam? Dan hoef je zelf geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van je glas met betrekking tot het rooster. Wij berekenen zelf, aan de hand van het rooster dat je gekozen hebt, het juiste formaat van je glas.

Wens je eerst meer informatie voor je een ventilatierooster bestelt? Dan kan je Glaskoning bereiken per mail (via info@glaskoning.be) of via telefoon (via +31 318 76 39 00).