Bekijk onze producten

Douchedeuren

Welk type glas wilt u bestellen?

Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Glazen douchedeuren voor ruimtelijk effect

Een badkamer kan een ruimer aanzien krijgen als u de keuze maakt voor het plaatsen van een glazen douchedeur. Bijkomend voordeel is de stijlvolle uitstraling die gepaard gaat met douchedeuren van glas. De beglazing is transparant en dat zorgt altijd voor een ruimtelijk effect, zodat uw badkamer nog groter kan lijken. Bovendien ervaart u met een deur van doorzichtig glas meer vrijheid in vergelijking met een niet doorzichtige deur in uw badkamer.

Glazen douchedeuren hebben uiteraard in de eerste plaats een functioneel doel, want met een deur als scheiding wordt voorkomen dat douchewater in de badkamer stroomt. Een deur in de douche biedt verder in vergelijking met een scheidingswand het voordeel dat deze geopend kan worden. Zo hebt u meer ruimte om de douche binnen te stappen. Uiteraard leveren wij glazen douchedeuren in de maat die u wenst, zodat u met de ruimte in uw badkamer rekening kunt houden.

Glazen douchedeuren op maat gemaakt

Voor alle beglazing en ook voor douchedeuren van glas geldt dat u deze bij ons op maat kunt bestellen door de breedte en hoogte in millimeters te vermelden. Desgewenst kunt u bij uw bestelling ook een beslagset bestellen. Deze set bestaat uit twee scharnieren en uit een knop, zodat u in één keer een complete set kunt bestellen. Bij de beslagset hebt u de keuze tussen een aluminium of RVS uitvoering.

U kunt uw bestelling doorgeven, zodat Glaskoning.be aan de fabriek de opdracht kan geven uw glazen douchedeur op maat te maken. De levering gebeurt zoals gezegd rechtstreeks vanaf de fabriek. U krijgt van ons nader bericht over het moment van levering van glazen douchedeuren, zodat u op tijd op de hoogte wordt gesteld van de bezorging op uw adres in België. Hebt u nog vragen? Vanuit België kunt u via telefoonnummer 0031 – 318 763 900 contact opnemen met Glaskoning.