glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Voorzetramen

Voorzetramen zijn speciale ramen die voor bestaand glas geplaatst worden. Hierbij blijft het huidige kozijn intact, maar vermindert tocht en warmteverlies sterk.

Bij Glaskoning heb je keuze uit drie verschillende glasdiktes, uit montage met schroeven of een scharnier en uit diverse RAL kleuren voor het kozijn. In het bestelmenu duid je deze keuzes aan. Bestel nu je voorzetramen: verhoog het comfort in de ruimte en verlaag je energierekening.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Montage
Geef hier de kleur op die wilt bestellen
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

De voorzet ramen kunnen op twee verschillende manieren gemonteerd worden: vast of met een scharnier, voor wanneer het achterliggende raam open kan of ventilatiemogelijkheden heeft. Je kiest ook of het extra glas aan de binnenzijde of aan de buitenzijde van het bestaande raam wordt gemonteerd.

Voorzetramen met scharnieren zijn beschikbaar bij Glaskoning tot maximaal 1200 mm breedte en 2100 mm hoogte. Grotere ramen zijn enkel leverbaar met schroeven. Zoek je afwijkende maten? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@glaskoning.be 0318 763 900.

Voorzetramen bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Aangezien ons glas rechtstreeks van de groothandel komt, betaal je altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste variant, dikte en voer de breedte en hoogte in millimeters in. Let op: momenteel is er een levertijd van 3 maanden op voorzetramen door leverproblemen van de profielen. Meer informatie over bezorgen en actuele levertijden vind je hier.

VOORZETRAMEN MET KEUZE UIT VERSCHILLENDE RAL KLEUREN

De voorzetramen in aluminium en de kleuren RAL 9010 wit en RAL 9001 crème wit zijn zonder meerprijs standaard beschikbaar. Voor de kleuren RAL 8017 bruin en RAL 6012 groen wordt er een kleine meerprijs gerekend.

INMEETINSTRUCTIE
Klik hier voor de inmeetinstructie van voorzetramen.

Voorzetramen bieden uitkomst bij enkel glas bij onder andere monumenten. Door het plaatsen van voorzetramen verlies je tot 50 procent minder warmte via je ramen. Ook verhoogt het geluidsisolatie en gaat het tocht tegen. Dus niet alleen een verlaging van je energierekening, maar ook meer comfort in je woon- of werkomgeving. Kies uit drie verschillende diktes glas: 4 mm, 6 mm of gelaagd glas.