glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Glas in lood

Glaskoning levert glas in lood op aanvraag. Glas in lood kan worden toegepast in alle ramen en deuren, binnen en buiten. Glaskoning biedt ook allerlei vormen, soorten en kleuren glas in lood aan. Daarnaast is glas in lood ook beschikbaar in isolatieglas.

De prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op maximaal veertig vakjes in een rechthoekige vorm. Overleg met onze klantenservice voor jouw ontwerp en soort glas en ontvang een offerte op maat. De offerte aanvraag kan soms enkele weken duren. 

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Glas in lood zorgt voor een prachtige lichtinval wat een unieke sfeer geeft aan je huis, kerk of kantooromgeving. Daarnaast kan je het ook gebruiken om inkijk te beperken. Glas in lood is geschikt voor ramen en deuren naar buiten toe. Hiervoor is glas in lood eventueel ook beschikbaar in isolatieglas. Omdat het ontwerp tussen twee glasplaten zit, heb je dan het comfort en de isolatiewaarden van normaal isolatieglas.

Binnen is het vooral populair in tussendeuren en en-suite deuren. Je hebt keuze uit vier soorten glas: blank glas, figuurglas blank, figuurglas gekleurd of Tisch kathedraal.

Uitleg soorten glas:

  • Blank glas: Glas in lood met standaard blank float enkelglas
  • Figuurglas: Glas in lood met figuurglas
  • Gekleurd figuurglas: Glas in lood met gekleurd figuurglas zoals Antique grijs (meerdere soorten mogelijk)
  • Tisch Kathedraal: Glas in lood met ambachtelijk getrokken gekleurd Kathedraal glas

De prijzen op de website zijn richtprijzen die gebaseerd zijn op maximaal veertig vakjes in een rechthoekige vorm. Er is echter veel verschillende keuze in soorten (figuur) glas en kleuren. Geen enkel ontwerp in hetzelfde. Neem contact op met onze klantenservice voor overleg en een prijsberekening op maat via info@glaskoning.be / 0318 763 900.