glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Glas in lood

Glas in lood kan worden toegepast in alle ramen en deuren, binnen en buiten. U kunt bij Glaskoning terecht voor allerlei vormen, soorten en kleuren (figuur) glas in lood. Er zijn ook glas in lood opties in isolatieglas te bestellen.

De prijzen zijn richtprijzen, gebaseerd op maximaal veertig vakjes in een rechthoekige vorm. Overleg met onze klantenservice voor uw ontwerp en soort glas en ontvang een offerte op maat.

LEVERTIJD: 20-30 werkdagen

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Glas in lood heeft een prachtige lichtinval en geeft een unieke sfeer aan uw huis, kerk of kantooromgeving en kan ook worden toegepast om inkijk te beperken. Glas in lood is geschikt voor ramen en deuren naar buiten toe, hiervoor is eventueel ook glas in lood gevat in isolatieglas beschikbaar. Omdat het ontwerp tussen twee glasplaten zit heeft u het comfort en de isolatiewaarden van normaal isolatieglas.

Binnen is het populair in tussendeuren, en en-suite deuren. Kies uit vier soorten glas: blank glas, figuurglas blank, figuurglas gekleurd, of Tisch kathedraal. 

Uitleg soorten glas:

  • Blank glas: Glas in lood met standaard blank float enkelglas
  • Figuurglas: Glas in lood met figuurglas
  • Gekleurd figuurglas: Glas in lood met gekleurd figuurglas zoals Antique grijs (meerdere soorten mogelijk)
  • Tisch Kathedraal: Glas in lood met ambachtelijk getrokken gekleurd Kathedraal glas

Glaskoning biedt u veel verschillende mogelijkheden om een keuze te maken. Zo kunt u bij ons terecht voor glas in lood beglazing voor deuren, maar ook voor erkerramen of voor bovenramen. Ook en-suite deuren zijn uiteraard perfect om het interieur van bijvoorbeeld een jaren dertig huis in oude glorie te herstellen.

De prijzen op de website zijn gebaseerd op maximaal 40 vakjes in een rechthoekige vorm. U kunt bij Glaskoning echter terecht voor allerlei soorten vormen en het is dan ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen als u een tekening opstuurt. Indien u daarover vragen heeft, kunt u uiteraard contact opnemen. Bij het online bestellen kunt u uit verschillende glastypen een keuze maken voor het glas in lood glas, zoals in een blanke uitvoering, figuurglas, gekleurd figuurglas of tisch kathedraal dat bestaat uit ambachtelijk getrokken gekleurd kathedraalglas.