Kogelwerend glas

Binnenkort biedt Glaskoning betrouwbaar kogelwerend glas. Tegenwoordig zijn niet alleen overheidsgebouwen en tankstations voorzien van kogelvrije ruiten, maar ook vanuit particulieren en ondernemers neemt de vraag toe. Dit type glas is veel dikker dan reguliere platen, maar is wel net zo transparant en vervormt niet. U heeft de keuze uit een groot aantal beschermingsniveaus waarmee u kunt inspelen op de verschillen in vuurkracht. Ook maken we onderscheid tussen splitting en non-splitting om aan te geven in hoeverre het materiaal bij een inslag versplintert of niet. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies, neem dan snel contact op.

Wilt u profiteren van alle voordelen die kogelvrij glas biedt, bestel dan binnenkort in de webshop van Glaskoning. Het plaatsen van veiligheidsglas is een must als u bijvoorbeeld uw kostbare spullen tegen inbrekers wilt beschermen of wilt voorkomen dat uw kind tijdens het spelen door een ruit valt. Straks bestelt u heel eenvoudig in onze webwinkel de glasplaten van uw keuze. U rekent veilig af met Mister Cash en wij bezorgen uw aankoop snel en degelijk verpakt door heel België. Bovendien betaalt u altijd lage groothandelprijzen, want wij leveren direct vanuit de fabriek.

Denkt u erover kogelwerend glas te laten installeren, dan helpt Glaskoning u graag op weg. Net als letsel- en inbraakwerende beglazing geeft kogelvrij glas extra bescherming. De dikke glasplaten worden gecombineerd met lagen polyvinylbutyral (PVB) en polyurethaan (PU). Hoe dikker de lagen zijn, des te meer bescherming ze bieden. In onze overzichtelijke webshop is bestellen en afrekenen heel eenvoudig en wij leveren uw aankoop veilig verpakt door het hele land. Dus bent u juwelier, beheert u een ruimte met waardevolle spullen of wilt u de veiligheid in en rondom uw woning verhogen neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.