glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Kogelwerend glas

Je kan kogelwerend glas bestellen bij Glaskoning. Tegenwoordig zijn niet alleen overheidsgebouwen en tankstations voorzien van kogelvrije ruiten. De vraag neemt ook toe vanuit particulieren of ondernemers. Dit type glas is veel dikker dan reguliere platen, maar is wel net zo transparant en het vervormt niet. Je hebt de keuze uit een groot aantal beschermingsniveaus waarmee je kan inspelen op de verschillen in vuurkracht. Ook maken we een onderscheid tussen splitting en non-splitting om aan te geven hoeverre het materiaal bij een inslag versplintert of niet. Wil je meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem dan snel contact met ons op.

Wil je profiteren van alle voordelen die kogelvrij glas biedt? Bestel het dan binnenkort in de webshop van Glaskoning. Het plaatsen van veiligheidsglas is een must als je bijvoorbeeld je kostbare spullen wil beschermen tegen inbrekers of je wil voorkomen dat je kinderen tijdens het spelen door een ruit vallen. Straks bestel je de glasplaten naar keuze heel eenvoudig in onze webwinkel. Je rekent veilig af met Mister Cash en wij bezorgen je aankoop snel en degelijk verpakt door heel België. Aangezien wij direct vanuit de fabriek leveren, betaal je altijd lage groothandelprijzen.

Denk je erover om kogelwerend glas te laten installeren? Dan helpt Glaskoning je graag op weg. Net als letsel- en inbraakwerende beglazing geeft kogelvrij glas extra bescherming. De dikke glasplaten worden gecombineerd met lagen polyvinylbutyral (PVB) en polyurethaan (PU). Hoe dikker de lagen zijn, hoe meer bescherming ze bieden. In onze overzichtelijke webshop is bestellen en afrekenen heel eenvoudig. Wij leveren je aankoop veilig verpakt door het hele land. Dus ben je juwelier, beheer je een ruimte met waardevolle spullen of wil je de veiligheid in en rondom je woning verhogen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.