glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Inbraakwerend glas

De beste kwaliteit inbraakwerend glas bestel je via onze webshop. Wij zijn dé onbetwiste marktleider en leveren alle soorten glas en toebehoren. Aangezien we direct uit de fabriek leveren, betaal je altijd de laagste prijs. Bestellen is erg eenvoudig met een paar drukken op de knop. Wij zorgen dat je jouw aankoop snel in huis hebt. Of je nu een particuliere klusser of een professionele glaszetter bent, wij helpen je graag met al je vragen. Kies nu voor onze betrouwbare en voordelige service en bestel je glas vandaag nog.

Wil je inbraakvertragend glas plaatsen om je gevoel van veiligheid te verhogen? Dan ben je bij Glaskoning aan het juiste adres. Inbraakwerend glas is gelaagd en bestaat uit diverse glasplaten waartussen dunne lagen kunststof zijn verwerkt. Deze samenstelling voorkomt versplintering. Hoe groter het aantal en de dikte van de platen en lagen, hoe hoger het beschermingsniveau is. Je kan kiezen uit verschillende klassen. Zo is de laagste categorie bestand tegen metalen bollen van 4,1 kilogram. De hoogte klassen zijn zelfs bestand tegen bijlslagen. Wil je meer informatie of een advies op maat? Bel dan gerust naar 0031 318 763 900.

Glaskoning helpt je op korte termijn aan de beste kwaliteit inbraakwerend glas. Wil je een glazendeur, een balkonafscheiding of een glasgevel plaatsen? Dan is gelaagd glas zeker aan te raden. In de webshop zie je duidelijk welke modellen er beschikbaar zijn. Nadat je de afmetingen hebt doorgegeven, kan je ook kiezen tussen een geslepen of een ongeslepen variant. Vervolgens zie je de totaalprijs en reken je op een veilige manier af met Mister Cash. Je order gaat rechtstreeks naar de fabriek. Ten slotte leveren wij je aankoop door heel België. Online glas bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Binnenkort is het dus mogelijk om inbraakwerend glas te bestellen. Bel voor actuele informatie naar +31 318 763 900 of mail naar info@glaskoning.be.