glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Inbraakwerend glas

De beste kwaliteit inbraakwerend glas bestelt u binnenkort via onze webshop. Wij zijn dé onbetwiste marktleider en leveren alle soorten glas en toebehoren. U betaalt altijd de laagste prijs, want wij leveren direct uit de fabriek. Bestellen doet u eenvoudig met een paar drukken op de knop en wij zorgen ervoor dat u uw aankoop snel in huis heeft. Of u nu een particuliere klusser bent of een professionele glaszetter, wij helpen u graag met al uw vragen. Kies nu voor onze betrouwbare en voordelige service en doe uw bestelling vandaag nog.

Wilt u inbraakvertragend glas plaatsen om uw gevoel van veiligheid te verhogen? Dan bent u bij Glaskoning aan het juiste adres. Dit type glas, ook wel inbraakwerend glas genoemd, is gelaagd en bestaat uit diverse glasplaten waartussen dunne lagen kunststof zijn verwerkt. Deze samenstelling voorkomt versplintering en het beschermingsniveau groeit naarmate het aantal en de dikte van de platen en lagen toenemen. Voor de glasplaten kiest u uit verschillende klassen. Zo is de laagste categorie bestand tegen metalen bollen van 4,1 kilogram, terwijl de hoogste klassen bestand zijn tegen bijlslagen. Wilt u meer informatie of een advies op maat, bel dan gerust naar 0031 318 763 900.

Op korte termijn helpt Glaskoning u snel aan de beste kwaliteit inbraakwerend glas. Gaat u een glazen deur, een balkonafscheiding of glasgevel plaatsen dan is gelaagd glas zeer aan te raden. In de webshop ziet u straks duidelijk welke modellen er beschikbaar zijn en nadat u de breedte en hoogte heeft doorgegeven, kunt u ook nog kiezen tussen de geslepen of ongeslepen variant. Vervolgens ziet u de totaalprijs en rekent u veilig af met Mister Cash. Uw order gaat rechtstreeks naar de fabriek en tenslotte leveren wij uw aankoop door heel België. Online glas bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Binnenkort is het dus ook mogelijk om Inbraakwerend glas te bestellen. Bel voor actuele informatie naar +31 318 763 900 of mail naar info@glaskoning.be.