glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Gekleurd glas

Ben je benieuwd naar gekleurd glas? Laat je dan informeren door de specialisten van Glaskoning. Wij bieden je oneindig veel variaties aan in de meest uiteenlopende tinten. Het materiaal kan natuurlijk verwerkt worden in ramen, maar wist je dat dit type glas ook decoratief kan gebruikt worden in bijvoorbeeld trappen, balustrades of douchedeuren? Zowel particulieren als professionele glaszetters vinden bij ons de meest voorkomende modellen. Wil je het glas laten slijpen? Dat is geen enkel probleem. Verfraai je huis of kantoor vandaag nog. Maak nu meteen je keuze in de webshop.

Bekijk gekleurd glas
parsol

Parsol glas eenvoudig online bestellen

De webwinkel van Glaskoning biedt Parsol glas aan in alle mogelijkheden en de mooiste variaties. Parsol is een andere naam voor het in massa gekleurd glas dat geschikt is voor de meest uiteenlopende facet- en slijpbewerkingen. Bestellen is eenvoudig. In de webshop duid je de gewenste dikte aan en geef je ons de exacte afmetingen door. Vanaf 4 millimeter kan je ervoor kiezen om het glas PP geslepen te ontvangen. Ook is het mogelijk om voor een ventilatierooster of ronde hoeken te kiezen of kan je een afwijkende vorm selecteren. Heb je advies nodig? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of bel naar 0318-763 900.

Heb je snel gekleurd glas nodig? Glaskoning helpt je graag uit de brand. In onze overzichtelijke webshop bestel je vlot en eenvoudig. In slechts enkele stappen geef je de juiste afmetingen en opties door. Daarna betaal je veilig met Mister Cash en zorgen wij voor een correcte afhandeling. Aangezien we direct vanuit de fabriek leveren, profiteer je altijd van groothandelprijzen en hoef je nooit lang te wachten op je aankoop. Je ontvangt het geheel op een solide manier en veilig verpakt. Maak nu kennis met ons aanbod en bestel je gekleurd glas. Dan verwerken we je bestelling vandaag nog.