glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Gekleurd glas

Bent u benieuwd naar gekleurd glas laat u dan informeren door de specialisten van Glaskoning. Wij bieden u oneindig veel variaties in de meest uiteenlopende tinten. Dat het materiaal verwerkt kan worden in ramen is u wel bekend, maar wist u dat dit type glas ook zeer decoratief staat in trappen, balustrades en douchedeuren? Particulieren en glaszetters vinden bij ons de meest voorkomende modellen en wilt u het laten slijpen dan is dat geen probleem. Verfraai uw huis of kantoor vandaag nog en maak direct uw keuze in de webshop.

Bekijk gekleurd glas
parsol

Parsol glas eenvoudig online bestellen

Voor Parsol glas biedt de webwinkel van Glaskoning alle mogelijkheden en de mooiste variaties. Parsol is een andere naam voor in de massa gekleurd glas dat geschikt is voor de meest uiteenlopende facet- en slijpbewerkingen. Bestellen is eenvoudig, want u kiest uit verschillende diktes en geeft ons de breedte en hoogte door. Vanaf 4 millimeter kunt u ervoor kiezen om het glas PP geslepen te ontvangen. Ook kunt u een ventilatierooster of ronde hoeken selecteren en kiezen uit ruiten met afwijkende vormen. Heeft u advies nodig, bekijk dan onze veelgestelde vragen of bel naar 0318-763 900.

Heeft u snel gekleurd glas nodig, dan helpt Glaskoning u graag uit de brand. In onze overzichtelijke webshop bestelt u vlot en eenvoudig. In slechts enkele stappen geeft u de juiste maten en opties door en nadat u veilig betaald heeft met Mister Cash, zorgen wij voor een correcte afhandeling. Wij leveren direct vanuit de fabriek, dus u profiteert altijd van groothandelprijzen en hoeft nooit lang te wachten op uw aankoop. U ontvangt het geheel op een solide manier en veilig verpakt. Maak nu kennis met ons aanbod, dan verwerken we uw bestelling direct.