Bekijk onze producten

Hr++ Isolatieglas figuur

Welk type glas wilt u bestellen?

Kies hier de spouwbreedte

Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Hr++ Isolatieglas figuur
Hr++ Isolatieglas figuur
Hr++ Isolatieglas figuur

HR++ isolatieglas figuur 

U kunt uw woning optimaal isoleren en ook nog eens van een decoratief element voorzien door voor HR++ isolatieglas figuur te kiezen. De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft en dat tocht en kou van buitenaf geen kans krijgen. Het decoratieve element zit uiteraard in het figuur van de isolerende beglazing dat tot uiting komt in een reliëf. Mocht u de voorkeur geven aan energiebesparende maatregelen en een decoratief element willen aanbrengen, dan is HR++ isolatieglas met figuur een uitstekende keuze. Bij standaard figuurglas ontbreken namelijk de extra isolerende kenmerken.

Dit type beglazing is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om toe te passen in uw woning waar zich een scheiding bevindt tussen binnen en buiten. Ook kunt u het HR++ isolatieglas met figuur plaatsen in deuren of boven een deur in uw woning. In dat geval krijgt tocht geen kans om via het glas in de ruimte te komen. Een extra eigenschap van de isolerende beglazing met figuur is dat er minder inkijk is. Dat komt vooral van pas in de voordeur van uw woning.

HR++ isolatieglas figuur in een paar stappen besteld

U bent slechts een paar stappen verwijderd van de aanschaf van HR++ isolatieglas figuur bij Glaskoning.be. U kunt eerst een keuze maken uit het type glas, waarbij het decoratieve element van belang is en daarna de spouwbreedte selecteren. De maten van het glas kunnen in breedte en hoogte worden vermeld in het aantal millimeters, waarna u het aantal kunt selecteren. 

Als u hetzelfde glas ook in een andere maat wenst te bestellen, dan kunt u eerst het figuur HR++ isolatieglas aan de winkelwagen toevoegen en de procedure daarna herhalen met andere maten. Glaskoning.be zorgt ervoor dat het HR++ isolatieglas met figuur bij de fabriek wordt vervaardigd en daarna wordt afgeleverd op uw adres in België.