header

HR+++ Triple Glas

Dat geldt voor iedereen of u nu als particulier of als ondernemer een bestelling bij ons plaatst voor hoog rendementsbeglazing. Het prijsvoordeel is niet het enige voordeel, waar u van kunt profiteren. Wij leveren namelijk in heel België HR+++ triple glas dat rechtsreeks vanaf de fabriek afkomstig is.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

Uitleg gelaagd glas: 33/1 betekent 2 glasplaten van 3 mm dik met daartussen 1 laag folie. Klik hier voor nog meer uitleg van de soorten gelaagd glas.

Uitleg typen glas: 5 - 4 - 4 betekent dat het buitenblad 5 mm, middenblad 4 en het binnenblad 4 mm dik is. De varianten met 33/1, 44/2 zijn gelaagd glas. Klik op het oranje informatie icoontje hierboven voor meer informatie.
Kies hier de spouwbreedte
Ook zwarte spouw beschikbaar! Let op: HR++ geldt alleen bij een spouw van minimaal 13 mm. Wanneer de spouw kleiner is dan 13 mm spreekt men van HR+ glas.
Geef hier de maat van uw glas op

Het juiste HR+++ glas is afhankelijk van het oppervlakte dat je nodig hebt. Hoe groter de ruit, hoe dikker het glas moet zijn. Krijgt u een foutmelding, dan moet u kiezen voor een dikkere variant. 

De glasdiktes variëren van 4 mm buiten en 4 mm binnenblad, de 4-4 variant, tot 6 mm buiten en 6 mm binnen. Dikker glas kan op aanvraag. Voorbeeld: Opbouw 5-spouw -4 betekent het dat het buitenblad 5 mm dik is en het binnenblad 4 mm. 

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Wilt u een ventilatierooster bestellen?

Waarom is een rooster nodig / ventileren verstandig?
Huizen en kantoren zijn steeds beter geïsoleerd. Dat resulteert in een toenemende vochtigheidsgraad en minder luchtverversing. Goed ventileren voor schone lucht is goed voor je gezondheid. Je kunt eenvoudig ventilatieroosters plaatsen boven je ramen voor de noodzakelijke luchtverversing. Ook voorkomt dit condensvorming op het glas. Ventilatieroosters zijn, in tegenstelling tot openstaande ramen, inbraakveilig, vrij van regeninslag en insectenwerend.

Indien u een rooster bestelt, hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.
Stangbediening standaard 750mm
U Rubber rooster

Een U rubber voor over het glas zodat u geen kit hoeft te gebruiken en u een strakke afwerking heeft.

Roeden en Wienersprossen
Let op: enkel mogelijk bij een minimale spouw van 12 mm. Meer informatie over roeden en wienersprossen vindt u onder deze configurator.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Triple glas in woningen levert een optimaal rendement ten opzichte van enkelglas. Triple glas voldoet aan de normen van deze tijd en voorkomt een onnodig hogere energierekening. De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten. Bij de keuze voor dit type Triple beglazing is het door de sterk isolerende eigenschappen aan te raden om de woning goed te ventileren door een ventilatierooster toe te passen daar waar het nodig is. Naast standaard isolatieglas bied www.glaskoning.be ook nog andere type beglazingen aan, zoals standaard isolatieglas en figuurglas.

Wanneer uw schrijnwerk nog in goede staat is , winddicht en stevig genoeg, kunt u overwegen om uw bestaande enkele beglazing te vervangen door HR beglazing. De meerkosten voor het isolatieglas wint u al snel terug door de besparingen op uw stookkosten (energienota).

Particulieren en glaszetters kunnen bij www.Glaskoning.be op een eenvoudige manier Triple glas bestellen. Ook glastoebehoren kunnen desgewenst in één keer erbij worden besteld met keuze uit benodigdheden zoals bijvoorbeeld ; kit, beglazingsband of een beglazingsblokjes-set. Het Triple glas met isolerende eigenschappen is in verschillende maten te bestellen, waarbij uiteraard rekening gehouden kan worden met de spouwbreedte. Bij het Triple glas worden de maten als buitenruit en binnenruit in het aantal millimeters weergegeven. Selecteer de juiste maat en kies de spouwbreedte om daarna de breedte en hoogte van het raam nog in te voeren in de desbetreffende velden. Indien er meer dan één glas van dezelfde maat besteld moet worden, dan kan het gewenste aantal worden vermeld. U kunt meteen doorgaan naar de kassa om af te rekenen als de bestelling in de winkelwagen is geplaatst.

Daarnaast zijn de volgende opties mogelijk:
· Ventilatierooster (wanneer u het plaatst in de buitengeven , maar toch wilt ventileren)
· Modellen ; Hier kunt u de ruiten ingeven die een afwijkende vorm hebben, het aanzicht
is een buitenaanzicht.

Opbouw 4-spouw -4 – spouw -4 tot 1,5 m2 glasoppervlakte
Opbouw 5-spouw -4 - spouw -4 tot 2,5 m2 glasoppervlakte
Opbouw 6-spouw -4 – spouw - 5 tot 3,1 m2 glasoppervlakte
Opbouw 6-spouw -4 – spouw -6 tot 4,2 m2 glasoppervlakte

Opbouw 33/1-spouw - 33/1 tot 4 m2 glasoppervlakte (zijde niet > 3100 mm)
Opbouw 44/2-spouw-44/2 tot 5,5 m2
Bovenstaande samenstellingen adviseren wij als Glaskoning, Zelf gekozen afwijkingen hierin zijn op eigen verantwoordelijkheid.