glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Spiegel op maat

Glaskoning biedt naast standaard zilveren spiegels ook speciale spiegels voor in de tuin en grijze en bronzen spiegels aan. Bestel meteen materialen mee om de spiegel op te hangen zoals een set spiegelklemmen met schroeven of spiegeltape.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type spiegel wilt u bestellen?

Uitleg verschillende typen spiegels
VEILIGHEIDSSPIEGEL = Spiegel met een folie, die bij een breuk niet in heel veel kleine scherpe stukjes uiteen valt, maar aan elkaar blijft. 

TUINSPIEGEL =  Gehard glas. Kan tegen vriezen, water, etc. 

CONFRONTATIESPIEGEL = Spiegel die aan één zijde doorkijkbaar is. 

Geef hier de maat van uw glas op
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden. Kiest u een afwijkend model? De modellen zijn buitenaanzicht.
mm
mm
Heeft u een afwijkend model?
Wilt u uw spiegel met afgeronde hoeken?
Wilt u de spiegel laten slijpen?

Wat is 'PP slijpen'?

Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. De snijrand kan worden bewerkt zodat deze minder scherp en dus veiliger is. PP slijpen betekent dat aan de snijrand de onder- en bovenrand onder een hoek van 45 graden worden geslepen om de scherpe randen te verwijderen. De gehele bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten. Als laatste gaat het glas in een was- en droogmachine.

Wat is ‘facet slijpen’? 

Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Een facet wordt toegevoegd voor de sier bij bijvoorbeeld binnendeuren, kasten of tafelbladen. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Afhankelijk van de glasdikte, zijn er facet breedtes mogelijk van 0,5 mm tot en met 45 mm.

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Zilveren spiegels bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Aangezien ons glas rechtstreeks van de groothandel komt, betaal je altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste dikte en voer de hoogte en breedte in millimeters in. Meer informatie over actuele levertijden en bezorgen vind je hier.

Bij Glaskoning kan je ook spiegels in afwijkende modellen bestellen. In het bestelproces duid je een afwijkend model aan en je geeft de maten in. Let op: de modellen zijn met buitenaanzicht getekend. Wij zorgen ervoor dat ook afwijkende modellen perfect op maat voor jou worden geproduceerd.