glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Vijverramen

De keuze van de maximale afmeting van het glas heeft invloed op de manier van installeren. 
> Wordt het glas aan 3 zijden ingesloten (open bovenzijde)? 
Maximale afmetingen: 1000 x 800 mm in gehard gelaagd 1010/4 PP geslepen | 1240 x 800 mm in gehard gelaagd 1212/4 PP geslepen
> Wordt het glas rondom ingesloten?
Maximale afmetingen: 2000 x 800 mm in gehard gelaagd 1010/4 PP geslepen | 2200 x 950 mm in gehard gelaagd 1212/4 PP geslepen

Groter glas op aanvraag via info@glaskoning.nl.

LET OP: Gebruik speciale vijver- of aquariumkit, niet de standaard siliconenkit. 

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
WELK TYPE GLAS WILT U BESTELLEN?
Geef hier de maat van uw glas op
Let op de minimale en maximale afmetingen. Afmetingen invullen in millimeters (mm), ZONDER decimalen. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.
mm
mm
Transporttoeslag
Ivm het gewicht van dit glas rekenen wij een transporttoeslag van €90,- ex BTW
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Een vijver kan een grote toevoeging zijn aan je tuin, zowel voor het uiterlijk als het functioneren ervan. Glaskoning levert vensterglas voor je vijver, zodat je een goed zicht hebt op je mooie vissen. Welke vissen je ook hebt, met vijverramen kan je gemakkelijk zien wat er gaande is in je vijver. 

In de zomer biedt het vijverraam de perfecte achtergrond wanneer je in de tuin van een drankje geniet. In de winter biedt het ook een prachtig uitzicht op de vissen vanuit je huis. Het glas heeft niet veel onderhoud nodig. Af en toe het raam met een spons afwassen zorgt ervoor dat het glas helder blijft. 

Met een vijverraam kan je de gezondheid van je vissen nauwgezet monitoren. Eventuele verwondingen of parasieten zijn goed te zien door het glas. Hierdoor kun je nog beter voor je vissen zorgen. Verder zwemmen de vissen graag voorbij een vijverraam. Hij dient dus niet alleen om naar de vissen te kijken, maar is ook een decoratief element voor je vijver en tuin. Een ander voordeel is dat kleinere kinderen de vissen van dichtbij kunnen bewonderen zonder aan gevaar te worden blootgesteld. 

Heb je nog geen vijver in je tuin, maar spreekt het concept je wel aan? Een vijver kan een grote toevoeging zijn aan je tuin, zowel voor het uiterlijk als het functioneren ervan. Vijvers helpen bij het reguleren van de temperatuur in je tuin, voeden de grond en leveren een plek voor planten en dieren om te leven en te groeien. Vijvers kunnen ook helpen bij het verminderen van geluidsoverlast en het creëren van een rustige, ontspannende sfeer. 

Een vijverraam van glas bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Aangezien ons glas rechtstreeks van de groothandel komt, betaal je altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste variant, dikte en het aantal stuks. Vragen over dit type ramen? Contacteer ons dan via info@glaskoning.be of bel ons via het nummer +31 318 76 39 00.