glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Schuifloketten

Glaskoning levert horizontale glazen schuifloketten met het duurzame, universele Supra beslagsysteem met een glasplaat van 6 mm en de keuze uit enkel float, gehard of gelaagd glas. In het bestelproces kan je eventueel kiezen voor een afsluitbaar loket. Montage is snel en eenvoudig, zonder boren!

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

Gelaagd en gehad glas is veiligheidsglas. Gelaagd glas: 33/1 betekent 2 glasplaten van 3 mm dik met daartussen 1 laag folie.

Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Dienen de schuifloketten afsluitbaar te zijn?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Schuifloketten bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Aangezien ons glas rechtstreeks van de groothandel komt, betaal je altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste variant, dikte en het aantal stuks. Meer informatie over bezorgen en actuele levertijden vind je hier.

SCHUIFLOKETTEN MET UNIVERSEEL BESLAGSYSTEEM
Glaskoning levert horizontale glazen schuifloketten met het universele Supra beslagsysteem. Dit systeem is geluidloos, licht, duurzaam en uitvoerig getest door Willach; de fabrikant. Zelfs na tienduizenden schuifbewegingen toont het systeem nog geen sporen van slijtage.

1. Stoot- en stofdicht kunststofprofiel
Het raamprofiel van het Supra systeem maakt een gelijkmatige montage van glazen en schuifdeurprofielen mogelijk. Het stoot- en stofdicht kunststofprofiel vormt een ideale bufferzone tussen glas en metaal en zorgt voor stofdichtheid.

2. De Supra-loopwerktechniek
laat een belastbaarheid van tot 25 kg bij 2 loopwerken en tot 50 kg bij 4 loopwerken toe (resultaat van tests op de Willach-schuifdeur proefstand).

3. De onverslijtbare flok
 zorgt voor een langdurige en rustige loop en verhindert het “klapperen” van het glas.

4. Het Supra-raamprofiel
en de Supra-dubbele looprail maken optisch overtuigende oplossingen mogelijk. Met 2 toegevoegde componenten zijn verschillende omrandende raamconstructies mogelijk.

5. Snelle montage
Dubbelzijdige kleefband op Supra-looprails maken een snelle montage mogelijk zonder storende schroefgaten of –koppen.

6. Enkele looprail
en geleideprofiel voor een- of meerbaaninstallaties.