glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Schuifloketten

Glaskoning levert horizontale glazen schuifloketten met het duurzame, universele Supra beslagsysteem met een glasplaat van 6 mm en de keuze uit enkel float, gehard of gelaagd glas. In het bestelproces kunt u eventueel ook nog kiezen voor een afsluitbaar loket. Montage is snel en eenvoudig, zonder boren!

LEVERTIJD: 15-25 werkdagen. 
Let op: Momenteel een vertraging van 10 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

Gelaagd en gehad glas is veiligheidsglas. Gelaagd glas: 33/1 betekent 2 glasplaten van 3 mm dik met daartussen 1 laag folie.

Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Dienen de schuifloketten afsluitbaar te zijn?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van schuifloketten is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. U selecteert de juiste variant en u voert de breedte en de hoogte in millimeters in. De levertijd van schuifloketten is tussen de 15-25 werkdagen. Let op: Momenteel een vertraging van 10 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.

1. Stoot- en stofdicht kunststofprofiel
Het raamprofiel van het Supra systeem maakt een gelijkmatige montage van glazen en schuifdeurprofielen mogelijk. Het stoot- en stofdicht kunststofprofiel vormt een ideale bufferzone tussen glas en metaal en zorgt voor stofdichtheid.

2. De Supra-loopwerktechniek
laat een belastbaarheid van tot 25 kg bij 2 loopwerken en tot 50 kg bij 4 loopwerken toe (resultaat van tests op de Willach-schuifdeur proefstand).

3. De onverslijtbare flok
 zorgt voor een langdurige en rustige loop en verhindert het “klapperen” van het glas.

4. Het Supra-raamprofiel
en de Supra-dubbele looprail maken optisch overtuigende oplossingen mogelijk. Met 2 toegevoegde componenten zijn verschillende omrandende raamconstructies mogelijk.

5. Snelle montage
Dubbelzijdige kleefband op Supra-looprails maken een snelle montage mogelijk zonder storende schroefgaten of –koppen.

6. Enkele looprail
en geleideprofiel voor een- of meerbaaninstallaties.