header

Schuifloketten

Bij Glaskoning profiteert u net als iedereen van de scherpste prijzen. Wij hanteren namelijk prijzen die u alleen bij de groothandel verwacht. Bovendien bieden wij u met betrekking tot het schuifloket een universeel te gebruiken beslagsysteem en is er een keuze te maken uit verschillende typen beglazing.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

Gelaagd en gehad glas is veiligheidsglas. Gelaagd glas: 33/1 betekent 2 glasplaten van 3 mm dik met daartussen 1 laag folie.

Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Dienen de schuifloketten afsluitbaar te zijn?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Er wordt van het universeel beslagsysteem Supra gebruikmaakt dat geschikt is voor een glasdikte van 6 mm en 8 mm. Er zijn meerdere voordelen van toepassing op de schuifloketten die u bij Glaskoning kunt bestellen. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een perfecte, duurzame, lichte en geluidloze functionaliteit. Er zijn lange termijn testen uitgevoerd door Willach. Daaruit is naar voren gekomen dat de toegepaste techniek van de glasschuifdeuren zelfs na tienduizenden schuifbewegingen in geen enkel opzicht tot slijtage heeft geleid.
De loopwerktechniek van het Supra-systeem maakt het mogelijk dat er tot 25 kg belastbaarheid kan zijn bij twee loopwerken en tot 50 kg bij vier loopwerken. Doordat er sprake is van een onverslijtbare flok is er sprake van een rustige en langdurige loop en van het verhinderen van het zogenoemde klapperen van de beglazing. Het kunstprofiel van de schuifloketten is bovendien stof- en stootdicht. Verder profiteert u van het voordeel dat een snelle montage mogelijk is door van het dubbelzijdige kleefband gebruik te maken. Er zijn dan ook geen storende schroefgaten aanwezig.

Er kan bij Glaskoning uit meerdere opties een keuze worden gemaakt. Bijvoorbeeld ten aanzien van het type beglazing van het schuifloket. Zo kunt u bij de bestelling uw voorkeur opgeven voor het type glas met keuze uit schuifloketten met float 6 mm of met hardglas 6 mm, maar ook met gelaagd 33/1 glas. De afmetingen kunnen in het aantal millimeters in breedte en hoogte worden ingevuld.
Verder kunt u bij de keuze voor de glasschuifdeuren rekening houden met de wens of het loket ook afsluitbaar dient te zijn. Deze keuze wordt geboden bij het plaatsen van een online bestelling. Nadat uw bestelling is ontvangen, wordt deze door Glaskoning in behandeling genomen. U ontvangt een mail over de datum van bezorging.