header

Monumentenglas

Glaskoning kan u elke beglazing leveren van Da Vinciglas die zij leveren. Door de nauwe samenwerking zijn wij in staat u deze beglazing tegen scherpe tarieven te leveren.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

Kies uit vier soorten glas passend bij de bouwstijl / tijdsperiode van uw pand:

Ambachtelijk - passend bij panden uit het jaar 1900 tot 1930
Klassiek - passend bij panden uit het jaar 1920 tot 1965
Modern - passend bij panden vanaf het jaar 1965
Glas met de uitstraling van voor het jaar 1900 is op aanvraag beschikbaar.

Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

DaVinci Glas levert uitsluitend dunne isolerende beglazing die geschikt is voor bestaande vensters, of dit nu houten of stalen vensters betreft. Met onze beglazing behoudt uw pand de karakteristieke uitstraling. De geringe dikte van ons beglazingsassortiment stelt ons vrijwel altijd in staat de oude vensters te behouden; duurzaamheid in zijn meest pure vorm!
DaVinci Glas ondersteunt u bij de restauratie van uw klassieke pand. Ons assortiment is grofweg op te splitsen in 2 isolatietechnieken: dun isolatieglas met authentieke buitenruit en enkel isolerend monumentenglas. U kunt daarbij denken aan samenstellingen met mondgeblazen glas, cilinderglas, getrokken glas en vele andere glassoorten met een authentieke uitstraling.
Graag delen wij onze, in de loop der jaren opgebouwde, kennis met onze klanten om ervoor zorg te dragen dat monumentale panden hun authentieke uitstraling behouden met het comfort van nu.
Isoleren in harmonie met het pand is één van de belangrijkste voorwaarden om samen tevredenheid bij de eindgebruiker te realiseren.

Dit glas kan o.a. gebruikt worden voor historische en/of monumentale panden zoals:
- Grachtenpanden
- Boerderijen
- Pakhuizen
- Kloosters

(kortom zeker alle panden die onder de monumentenzorg vallen)