header

Glazen Whiteboards

De whiteboards van Glaskoning zijn beschrijf- en uitwisbaar met alle reguliere (droog uitwisbare) whiteboard stiften. De modellen worden standaard voorzien van 4 gaten (rond 8 mm) in de hoeken (30/35 mm uit de hoek).
Optioneel zijn de RVS afstand adapters die het whiteboard op 25 mm afstand van de wand houden. De gaten van 8 mm zijn afgestemd op dit beslag.
Optioneel zijn ook de droog uitwisbare White board markers in een set van 4 kleuren (zwart / groen / blauw / rood)
De glazen whiteboards zijn te verkrijgen in transparant , maar ook in vele voorkomende kleuren (RAL nummer is vermeld achter de keuze)

Wij adviseren niet groter te gaan dan een maximale maatvoering van 1000 x 1500 mm

U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

In verband met de standaard dikte van 6 mm van de whiteboards, adviseren wij niet groter dan 1000 x 1500 mm te bestellen. Wilt u een whiteboard groter dan de genoemde afmeting, kan dat op aanvraag via info@glaskoning.nl of 0318 763900.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Accessoires
Hoeveel stuks wilt u bestellen?