glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Glazen Whiteboards

De randen van het whiteboard bord zijn standaard pp geslepen. Bestel direct RVS bevestigingsset mee. Indien u deze erbij bestelt wordt uw whiteboard standaard voorzien van 4 gaten (rond 8 mm) in de hoeken (30/35 mm uit de hoek). De gaten van 8 mm zijn afgestemd op dit beslag. Optioneel zijn ook whiteboard markers.

LEVERTIJD: 15-25 werkdagen
Let op: Momenteel een vertraging van 10 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

In verband met de standaard dikte van 6 mm van de whiteboards, adviseren wij niet groter dan 1000 x 1500 mm te bestellen. Wilt u een whiteboard groter dan de genoemde afmeting, kan dat op aanvraag via info@glaskoning.nl of 0318 763900.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Accessoires
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

In verband met de standaard dikte van 6 mm van de whiteboards, adviseren wij niet groter dan 1000 x 1500 mm te bestellen. Wilt u een whiteboard groter dan de genoemde afmeting, kan dat op aanvraag via info@glaskoning.be of 0318 763900.

Gehard glas is veiligheidsglas. Door middel van een speciaal productieproces, van extreme verhitting en snelle afkoeling, is het glas extra hard gemaakt om snel breken te voorkomen. Als het toch breekt, zal het uiteenvallen in heel veel kleine stukjes, hierdoor kunnen er geen diepe wonden ontstaan. Ook zijn de vele stukken minder scherp dan bij gewoon glas. Hiermee verkleint de kans op verwonding ook.