glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Glassboard

De whiteboards van Glaskoning zijn beschrijf- en uitwisbaar met alle reguliere (droog uitwisbare) whiteboard stiften. De randen van het glazen whiteboard zijn standaard pp geslepen. Bestel meteen de RVS bevestigingsset mee. Als je deze erbij bestelt, wordt je whiteboard standaard voorzien van vier gaten (rond 8 mm) in de hoeken (30/35 mm uit de hoek);. De gaten van 8 mm zijn afgestemd op dit beslag. Je kan er ook optioneel whiteboard markers bij bestellen.

LEVERTIJD: 15-25 werkdagen
LET OP: Momenteel een VERTRAGING VAN 10-18 WERKDAGEN bovenop de aangegeven levertijd.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

In verband met de standaard dikte van 6 mm van de whiteboards, adviseren wij niet groter dan 1000 x 1500 mm te bestellen. Wilt u een whiteboard groter dan de genoemde afmeting, kan dat op aanvraag via info@glaskoning.nl of 0318 763900.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
Accessoires
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

De standaard dikte van de glazen whiteboards is 6 mm. Daarom adviseren wij om geen whiteboard te bestellen die groter is dan 1000 x 1500 mm. Wil je toch een groter whiteboard? Neem dan contact op via info@glaskoning.be of 0318 763900.

Gehard glas is veiligheidsglas. Door middel van een speciaal productieproces van extreme hitte en snelle afkoeling, is het glas extra hard om snel breken te voorkomen. Als het toch breekt, zal het uiteenvallen in heel veel kleine, niet scherpe stukjes. Hierdoor kunnen er geen diepe wonden ontstaan en verkleint de kans op verwonding.