header

Glazen tafelbladen

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

Uitleg verschillende typen glas
COLOR = is glas waar u een RAL kleur aan kunt toevoegen. De kleur wordt door middel van een verflaag aan de onderzijde aangebracht. Hierdoor krijg je een prachtig gekleurd hoogglans tafelblad. Geef in het opmerkingenveld in stap 2 (onder uw winkelwagen) aan welke RAL kleur u wilt. Voor het meest optimale resultaat van de toegevoegde kleur raden wij aan om COLOR EXTRA HELDER te kiezen. 

EXTRA HELDER = Diamantglas, extra helder glas en heeft een zeer neutrale kleur. 

Geef hier de maat van uw glas op
mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Wilt u uw glas met afgeronde hoeken?

Het glas wordt standaard pp geslepen om scherpe randen te voorkomen. U kunt de hoeken nog verder laten afslijpen. 

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

U kunt u bestaande tafelbladen van hout of metaal beschermen met een hardglazen topblad die rondom geslepen is. Het hardglas heeft het voordeel dat het een 5x sterker is dan normaal float glas en het kan goed tegen thermische invloeden zoals hete theeglazen of hete koffie kopjes.

Daarnaast kunt u ook glazen tafelbladen op zich nemen die in elke maat en kleur te fabriceren is die u wenst. De kleuren zijn door middel van een ingebakken verflaag te creëren waardoor men een hoogglans tafelblad krijgt op kleur

Zelfdragende hardglazen tafelbladen zijn ook mogelijk in elke vorm en dikte die u wenst.

Wij slijpen de tafelbladen standaard PP zodat bij bijvoorbeeld schoonmaken het schoonmaakdoekje niet kapot gaat of dat u eventueel open kan halen aan scherpe randen.
Glas heeft een eigen kleur "groen" door de grondstoffen die benodigd zijn om glas te produceren, deze kan invloed hebben op de kleur van de tafelbladen. Om deze variant te vermijden bestaat er extra helder glas waarbij extra zuivere grondstoffen zijn gebruikt om eventuele verleuringen te voorkomen. Deze optie is in een foto duidelijk gemaakt. Hiermee dient u rekening te houden bij het kiezen van een eventuele kleur.
BELANGRIJK : Bij Colorglas dient u bij stap 3 bij het afronden van de bestelling de kleur op te geven in het tekstvak “opmerkingen”

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier tafelbladen in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect past.
Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs.
Modellen zijn met een buitenaanzicht getekend, hier dient u rekening mee te houden.