header

Conforglace voor stalen kozijnen

Het vervangen van enkelel glas door isolatieglas in stalen ramen ( met 10 jaar fabrieks garantie) wat tot nu toe erg moeilijk door de te vaak geringe hoogte en diepte van de sponning. Een ander knelpunt vormde de koppeling glas en staal en de fabrieksgaranties die kwamen te vervallen wanneer men met stopverf het glas ging plaatsen. Al deze problemen zijn verleden tijd met het conforglace systeem.

Het isolatieglas wordt fabrieksmatig voorzien van een kunststofkader waardoor deze te plaatsen is zonder te boren, schroeven of zagen. Door een element simpel in de sponning te plakken met kit conform de verwerkingsvorschriften is dit probleem opgelost. Doordat de elementen met een gekitte afdichting de sponning luchtdicht sluiten is een waterdichte en tochtdichte situatie gecreeërd.

De maatvoering van de Conforglace elementen is de strakke maat - 7 mm (2x3,5 mm) in de breedte en hoogte , deze is nodig om het element af te kitten en de verschillende uitzettingen op te vangen

U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

33/1 betekent dat het gelaagd glas betreft: in dit geval 2 glasplaten van 3 mm dik met daartussen 1 laag folie. 

Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Geef hier de dikte van het glas op

Bij de opties 24 of 29 mm is dit de totale dikte van het glas inclusief kunststofprofiel. Klik hier voor en afbeelding ter verduidelijking. 

Wilt u een ventilatierooster bestellen?

Waarom is een rooster nodig / ventileren verstandig?
Huizen en kantoren zijn steeds beter geïsoleerd. Dat resulteert in een toenemende vochtigheidsgraad en minder luchtverversing. Goed ventileren voor schone lucht is goed voor je gezondheid. Je kunt eenvoudig ventilatieroosters plaatsen boven je ramen voor de noodzakelijke luchtverversing. Ook voorkomt dit condensvorming op het glas. Ventilatieroosters zijn, in tegenstelling tot openstaande ramen, inbraakveilig, vrij van regeninslag en insectenwerend.

Indien u een rooster bestelt, hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?