glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Conforglace® voor stalen kozijnen

Het omkaderde glas wordt in bestaande stalen ramen vastgezet met speciale kit. Dat zonder te boren, schroeven of zagen. Na afsluiting met de juiste kit is de sponning lucht- en waterdicht. Conforglace® is beschikbaar in 2 soorten. Lees daarover meer onder de productconfigurator.

Lees voor het bestellen HIER de plaatsingsvoorschriften van Conforglace. 

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

33.1 betekent dat het gelaagd glas betreft: in dit geval 2 glasplaten van 3 mm dik met daartussen 1 laag folie. 

Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Geef hier uw gewenste RAL kleur op

Op aanvraag zijn er eventueel nog andere RAL kleuren mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u ons het beste benaderen via offerte@glaskoning.nl

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Conforglace® is zeer eenvoudig te monteren. Let er wel op dat de bestaande sponning goed wordt schoongemaakt. De kunstofkaders van Conforglace® zijn ook goed te schilderen in elke gewenste kleur na het aanbrengen van een primer. Zo pas je ze eenvoudig aan aan de kleuren van het bestaande kozijn.

Conforglace® is beschikbaar in 4 soorten:

Conforglace®  5-12-4: een dubbel glas uitvoering met een isolatiewaarde van 1,2 W/m²K hiermee behaald de ruit het HR++ label. De opbouw 5-12-4 betekent het dat het buitenblad 5 mm dik is en het binnenblad 4 mm, de buitenwerkse maat van deze optie is 30mm.
Conforglace® 4-10-33/1: is een variant met een zijde gelaagd is. Hiermee valt deze variant in de categorie veiligheidsglas en is dit inbraakwerend. Het glas behaald een isolatiewaarde van ongeveer 1,5 W/m²K en heeft een buitenwerkse maat van 30mm.
Conforglace®  6-15-5: een dubbel glas uitvoering met een isolatiewaarde van 1,0 W/m²K hiermee behaald de ruit het HR++ label. De opbouw 6-15-5 betekent het dat het buitenblad 6 mm dik is en het binnenblad 5 mm, de buitenwerkse maat van deze optie is 35mm. Door de dikkere opbouw is deze optie goed geschikt voor grotere ruiten.
Conforglace® 5-15-33/1: is een variant met een zijde gelaagd is. Hiermee valt deze variant in de categorie veiligheidsglas en is dit inbraakwerend. Het glas behaald een isolatiewaarde van 1,0 W/m²K en heeft een buitenwerkse maat van 35mm. Door de dikkere opbouw is deze optie goed geschikt voor grotere ruiten.
Let op: In verband met de (doorval)veiligheid moet de gelaagde variant sowieso worden toegepast bij ruiten die beginnen lager dan 85 cm vanaf de grond.

Lees HIER de plaatsingsvoorschriften van Conforglace.

EENVOUDIG CONFORGLACE® BESTELLEN

Conforglace® dubbel glas bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Ons glas komt meteen van de groothandel, waardoor je altijd de laagste prijs betaalt. Selecteer de juiste variant en dikte, voer de breedte en hoogte in millimeters in. De levertijd van Conforglace® isolatieglas is tussen de 30-45 werkdagen. Vanwege drukte bij onze leveranciers zijn de levertijden langer dan normaal. Onze excuses voor het ongemak. Het is mogelijk om je glas zelf (sneller) af te halen bij ons in Arnhem. Meer informatie over bezorgen en afhalen vind je hier.