header

Beloopbaar glas

Wij leveren beloopbaar glas in heel België en u profiteert altijd van een scherpe groothandelprijs. De vloeren van glas waar overheen gelopen kan worden zijn eenvoudig te bestellen door een aantal gegevens in te voeren. Zo bent u extra voordelig uit!

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
NBR volrubber 65° Shore A 5x50 zelfklevend
NBR volrubber 65° Shore A 5x40 zelfklevend
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Er zijn allerlei mogelijkheden om bijvoorbeeld meer licht in een ruimte te creëren of originele elementen aan te brengen. Dat kan bijvoorbeeld met een beloopbare vloer van glas. Het ruimtelijk effect dat ontstaat, is uniek en bovendien is beloopbaar glas altijd een blikvanger. Wij bieden u verschillende toepassingen op dit gebied met mogelijkheden die voor uiteenlopende doeleinden geschikt zijn.


Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een vloer van glas toe te passen in een huis,kantoor of in een winkel. Of het realiseren van een trap met glazen traptreden, wat ook in een woning natuurlijk een uniek element in het interieur zal zijn. Of wat te denken van het aanbrengen van een sterke glasplaat in het dakterras dat zowel buiten als binnen een bijzonder aanzien tot gevolg heeft. Uiteraard bieden wij u in dat opzicht veiligheidsbeglazing dat uit meerdere glasbladen bestaan en aan elkaar gehecht zijn door middel van een PVB folie

De sterkte varieert per toepassing, want er kan uiteraard een onderscheid gemaakt worden tussen het gebruik in een woning of in een winkelcomplex. De mate van gebruik zal invloed hebben op de keuze van de sterkte van de beloopbare beglazing. Er wordt wat dat betreft een onderscheid gemaakt tussen drie types, zoals woningen voor huishoudelijk gebruik, kantoren met medium gebruik qua belasting en winkels met een zware belasting in verband met de mensenmassa die er gebruik van maakt.
De glasranden worden machinaal geslepen in een matte of glanzende uitvoering. Bij uw keuze voor beloopbaar glas dient rekening gehouden te worden met de ondersteuning. Zo dient er sprake te zijn van een minimale opleg van 50 mm per kant en van een minimaal vierzijdige ondersteuning.

Gewicht van beloopbare vloer 34 mm dik: 85kg p/m2
Gewicht van beloopbare vloer 38 mm dik: 95 kg p/m2
Gewicht van beloopbare vloer 47 mm dik: 117,5 kg p/m2
U kunt uw bestelling direct online plaatsen door een keuze te maken voor het type glas en door de maten op te geven.