glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Beloopbaar glas

Glaskoning heeft beloopbare vloeren voor drie toepassingen: woning, winkel- of kantooromgevingen. En het is allemaal eenvoudig en snel, online, vanuit uw stoel te bestellen! 

Beloopbaar glas bestaat uit minimaal 3 lagen glas en sterke folie. De toplaag is gehard glas. Mocht het glas bij extreme belasting / te zware toch breken, kunt u er nooit doorheen vallen.

LEVERTIJD: 15-25 werkdagen
Let op: Momenteel een vertraging van 10 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
NBR volrubber 65° Shore A 5x50 zelfklevend
NBR volrubber 65° Shore A 5x40 zelfklevend
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Creëer een glazen trap, of vervang (een deel van) de vloer van de verdieping of dakterras voor een beloopbare glazen vloer: het ruimtelijk effect dat ontstaat is uniek. Welke soort beloopbaar glas en welke dikte u nodig heeft is afhankelijk van de belasting. De variant voor woningen is voor minimale belasting, de kantoorvariant voor medium en de winkel variant moet toegepast worden bij zware belasting. De variant en de maximale oppervlakte bepalen de dikte die u moet hebben.

Wanneer u beloopbare vloeren installeert of laat installeren dient u rekening gehouden te houden met de ondersteuning. Zo moet het glas geïnstalleerd worden met een minimale opleg van 50mm per kant en met een minimaal vierzijdige ondersteuning. Hieronder ziet u wat de beloopbare vloeren zelf wegen:

Gewicht van beloopbare vloer 34 mm dik: 85kg p/m2
Gewicht van beloopbare vloer 38 mm dik: 95 kg p/m2
Gewicht van beloopbare vloer 47 mm dik: 117,5 kg p/m2

Het bestellen van beloopbaar glas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. De variant en de maximale oppervlakte bepalen de dikte. Voer de breedte en de hoogte in millimeters in. De levertijd van beloopbare vloeren is tussen de 15-25 werkdagen. Let op: Momenteel een vertraging van 10 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.