glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Beloopbaar glas

Glaskoning biedt beloopbare vloeren aan voor drie verschillende toepassingen: woning, winkel- of kantooromgevingen. Bestel het nu snel een eenvoudig online vanuit je stoel!

Beloopbaar glas bestaat uit minimaal drie lagen glas en sterke folie. De toplaag is gehard glas. Mocht het glas bij extreme belasting toch breken, kan je er nooit doorheen vallen.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
De diktes kunnen wat variëren. Wilt u een exacte diktemaat, neem dan even contact op.
Geef hier de maat van uw glas op
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
NBR volrubber 65° Shore A 5x50 zelfklevend
NBR volrubber 65° Shore A 5x40 zelfklevend
Transporttoeslag

Ivm de grootte van dit type glas rekenen wij een transporttoeslag van €85,- ex BTW

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Met een glazen trap of een beloopbare glazen vloer van een verdieping of dakterras creëer je een uniek ruimtelijk effect. Welk soort beloopbaar glas en welke dikte je nodig hebt is afhankelijk van de belasting. De variant voor woningen is voor minimale belasting, de kantoorvariant voor medium en de winkelvariant moet toegepast worden bij zware belasting. De variant en de maximale oppervlakte bepalen de dikte die je moet hebben.

Wanneer je beloopbare glazen vloeren installeert of laat installeren moet je rekening houden met de ondersteuning. Zo moet er een minimale opleg zijn van 50mm per kant en heeft het minimaal een vierzijdige ondersteuning nodig. Hieronder zie je wat de beloopbare vloeren zelf wegen:

Gewicht van beloopbare vloer 34 mm dik: 85kg p/m2
Gewicht van beloopbare vloer 38 mm dik: 95 kg p/m2
Gewicht van beloopbare vloer 47 mm dik: 117,5 kg p/m2

Beloopbaar glas bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Ons glas komt meteen van de groothandel, waardoor je altijd de laagste prijs betaalt. Selecteer de juiste variant en dikte, voer de breedte en hoogte in millimeters in. De levertijd van beloopbaar glas is tussen de 30-45 werkdagen. LEVERTIJD: 30-45 werkdagen. Vanwege drukte bij onze leveranciers zijn de levertijden langer dan normaal. Onze excuses voor het ongemak. Meer informatie over bezorgen en afhalen vind je hier.