glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Twee-delig klemprofiel

Met dit klemprofiel is een snelle en rendabele montage gegarandeerd. De ruit wordt stevig vastgehouden met hoogwaardige afdichtingen, afdichten met siliconen is niet nodig. Bovendien zijn de profielen al voorgeboord. Dankzij een tweedelige constructie met verschillende vergrendelingsinstellingen en afdichtingsvariaties kunnen glasplaten met een dikte van 8 tot 21,52 mm worden geïnstalleerd

Geen glasbewerking nodig
Eenvoudige klemwerking
Drie inkepingen voor glas van 8 t/m 21,52 mm
Profielen zijn voorgeboord

U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Klemprofiel afwerking
PVC universeelprofiel

Afhankelijk van de dikte van het glas zijn er verschillende combinaties nodig van het PVC universeelprofiel. Klik hier voor een overzicht van de mogelijke combinaties. 

Het kan zijn dat u verschillende PVC profielen of meer dan de lengte van 5000 mm nodig heeft. Via de volgende link of via de vorige pagina kunt u op de pagina komen waar u het PVC universeelprofiel los kunt bestellen. 

PVC profiel Nederland

PVC profiel België

Afhankelijk van de dikte van het glas zijn er verschillende combinaties van het PVC profiel nodig. Klink op het oranje vakje voor meer informatie hierover.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?