glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Glasbescherming

Optie:
Voorraad
Op voorraad
Aantal:
-
+
Prijs exclusief btw € 55,00
Prijs inclusief btw € 66,55

Productomschrijving

BriteGuard Pro is een oppervlaktebeschermer met een vuil- en waterafstotende coating. Je ontvangt 1 flacon à 500 ml.

BriteGuard Pro is een transparante coating voor alle gladde glas- en glaskeramische oppervlakken, die snel en betrouwbaar beschermt tegen corrosie. Het creëert ook een "gemakkelijk te reinigen" oppervlak waarop vuildeeltjes zich niet goed kunnen hechten!

Voorreinigen, aanbrengen, droogvegen, klaar! De coating is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en gaat vele jaren mee. De coating maakt het glasoppervlak hydrofoob en is daardoor permanent zeer gemakkelijk te reinigen. Onzuiverheden blijven nauwelijks aan het oppervlak kleven en het water parelt er af, zodat agressieve chemicaliën absoluut niet nodig zijn voor de reiniging. Het coaten van het glas gebeurt handmatig. Je hebt geen grote hulpmiddelen nodig waardoor je heel wat kan besparen. Voor de voorreiniging kan elke siliconenvrije glasreiniger of geschikte alcoholreiniger worden gebruikt.

BriteGuard Pro is de slimme doorontwikkeling van BriteGuard® Surface Sealer en BriteGuard® Express. Het heeft de duurzaamheid van de sealer en kan net zo snel worden gebruikt als BriteGuard® Express. Een echte allrounder.

Duurzame bescherming voor glazen douches, ramen, serres etc.
eenvoudige bediening zonder hoge investeringskosten
Geschikt voor binnen- en buitengebruik
Houdbaarheid in originele verpakking: 12 maanden vanaf productiedatum