Bekijk onze producten

Gehard / gelaagd

Welk type glas wilt u bestellen?

Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Wilt u het glas laten slijpen?
Wat is pp slijpen?
Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. Voordat een glas vorm dan ook gebruiksklaar is, wordt deze geslepen en gepolijst. Bij deze bewerking wordt de dikte kant van het glas bewerkt zodat deze glanst en niet meer scherp is. Naast de diktekant worden aan de onder- en bovenrand onder een hoek van 45 graden twee kleine randjes geslepen om de scherpe randen te verwijderen. De gehele bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten. Als laatste gaat het glas in een was- en droogmachine.

Wat is Facetslijpen?
Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen, wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Een facet kan zowel op een rechtlijnige als op een glasplaat met een afwijkende vorm uitgevoerd worden. Afhankelijk van de glasdikte, zijn er facetbreedtes mogelijk van 05 mm. t/m 45 mm

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Gehard / gelaagd
Gehard / gelaagd
Gehard / gelaagd

Gehard gelaagd glas in de perfecte combinatie

Gehard gelaagd glas is de perfecte mix van geharde en gelaagde beglazing die een veilige basis biedt. Gehard glas is sterk, maar heeft als eigenschap uiteen te vallen in stukjes als de beglazing breekt. Overigens wel op een veilige manier doordat er zachte randjes en geen scherpe randjes aanzitten. Bij gelaagd glas is er sprake van extra veiligheid bij het breken doordat de beglazing niet in stukjes uiteenvalt, maar bij elkaar gehouden wordt. 

Gehard gelaagd glas is dan ook de perfecte combinatie om extra veiligheid te garanderen. Het is niet voor niets dat dit type beglazing vooral gebruikt wordt in glazen deuren, balkonafscheidingen en als glasgevels wordt toegepast. In principe is geharde gelaagde beglazing bij uitstek geschikt voor alle situaties, waarin de veiligheid bij een breuk dient te worden gewaarborgd.

Gehard gelaagd glas bestellen en thuis laten bezorgen

Gehard gelaagd glas is in verschillende variaties beschikbaar, zodat u altijd het juiste type kunt selecteren. De breedte en de hoogte kunnen ingevuld worden in de daarvoor bestemde velden om vervolgens nog de keuze te maken tussen de ongeslepen of geslepen variant. Bij de keuze voor geslepen geharde gelaagde beglazing zijn er twee opties beschikbaar, namelijk PP geslepen en facet geslepen.

U kunt het gewenste aantal opgeven om daarna naar stap twee te gaan, waarbij u de ingevulde gegevens nog eens kunt controleren. U ziet dan ook de totaalprijs. Als alles klopt, dan kunt u naar de laatste stap gaan en dat is het afrekenen van uw bestelling. U kunt in België afrekenen met Mister Cash. Na ontvangst van uw bestelling wordt de order aan de fabriek doorgegeven. U krijgt vervolgens snel uw bestelling van gehard gelaagd glas op het adres dat u hebt opgegeven in België geleverd. Mocht u een vraag hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0031 – 318 763 900.