Bekijk onze producten

Enkel Glas Figuurglas

Welk type glas wilt u bestellen?

Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Wilt u het glas laten slijpen?
Wat is pp slijpen?
Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. Voordat een glas vorm dan ook gebruiksklaar is, wordt deze geslepen en gepolijst. Bij deze bewerking wordt de dikte kant van het glas bewerkt zodat deze glanst en niet meer scherp is. Naast de diktekant worden aan de onder- en bovenrand onder een hoek van 45 graden twee kleine randjes geslepen om de scherpe randen te verwijderen. De gehele bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten. Als laatste gaat het glas in een was- en droogmachine.

Wat is Facetslijpen?
Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen, wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Een facet kan zowel op een rechtlijnige als op een glasplaat met een afwijkende vorm uitgevoerd worden. Afhankelijk van de glasdikte, zijn er facetbreedtes mogelijk van 05 mm. t/m 45 mm

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Enkel Glas Figuurglas
Enkel Glas Figuurglas
Enkel Glas Figuurglas

Figuurglas in prachtige designs

De voordelige groothandelprijzen voor figuurbeglazing is al een voordeel, maar u profiteert ook nog van ons gevarieerde aanbod met prachtige designs. Figuurglas wordt gekenmerkt door een typisch reliëf dat in verschillende designs vorm kan krijgen. Het glas is multifunctioneel, want door het reliëf wordt de doorkijk belemmerd en bovendien staat het ook nog eens prachtig. Wij bieden u de gelegenheid om uit meerdere uitvoeringen een keuze te maken.  

Bij het maken van een keuze voor een speciale uitvoering van figuurglas kunt u rekening houden met de uitstraling en sfeer van het interieur of de buitenzijde van uw woning. Figuurbeglazing is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om in een buitendeur te plaatsen, zodat er geen sprake is van inkijk. Figuurglas kan door de decoratieve uitstraling en beperking van doorkijk ook uitstekend gebruik worden in een binnendeur, als bovenlicht of als scheidingswand. Het originele glas kunt u in verschillende diktes geleverd krijgen. Zo kunt bij de keuze voor figuurglas in een voordeur bijvoorbeeld voor een wat grotere dikte kiezen in vergelijking met het glas dat als bovenlicht bestemd is. 

Figuurglas online bestellen voor de laagste prijs

Figuurglas wordt door Glaskoning voor de laagste prijs aangeboden, zodat u altijd profiteert van een voordelige prijs door bij ons een bestelling te plaatsen. U kunt op uw gemak vanuit uw eigen huis de figuurbeglazing met verschillende motieven vergelijken om een keuze te maken. Het bestellen is daarna eenvoudig, want daarvoor hoeft u maar enkele stappen te doorlopen. 

U kunt de beglazing met motief vergelijken door de afbeelding te bekijken die wordt weergegeven nadat u een bepaald soort figuurglas hebt geselecteerd bij het type dat glas dat u kunt bestellen. Nadat u een keuze gemaakt hebt, kunt u de maten in breedte en hoogte in het aantal millimeters opgeven. Wij bieden u daarna nog een keuze voor het laten slijpen van het glas. Als uw bestelling is afgerond, wordt de opdracht zo snel mogelijk aan de fabriek doorgegeven. Het figuurglas wordt daarna zo snel mogelijk bij u in België afgeleverd. 

Figuurglas Byzanthijn Fijn

Figuurglas Byzanthijn Grof

Figuurglas Chinchilla

Figuurglas Kathedraal gehamerd blank max

Figuurglas Kathedraal gehamerd blank min

Figuurglas Crepi

Figuurglas Canale blank

Figuurglas Canale mat/blank

Figuurglas Niagara blank

Figuurglas Nylon blank

Figuurglas Satijn (matglas)

Figuurglas Satijn (matglas)

Figuurglas Bamboo Blank

Figuurglas Delta Blank

Figuurglas Detla mat Blank

Figuurglas Jan Hagel Blank

Figuurglas Niagara mat blank

Figuurglas Silvit

Figuurglas Spotlyte blank