header

Draadglas

Dat kan bij Glaskoning.be die u de laagste prijzen bied voor dit type beglazing en voor alle andere soorten glas. U bent namelijk bij ons verzekerd van groothandelprijzen en kunt nu ook als particulier heel voordelig online draadglas bestellen. Alle beglazing wordt rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd.

De soorten draadglas zijn: Brute draadglas, Spiegeldraadglas en Engels draadglas.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster bestelt, hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Bij Glaskoning bieden wij alle meest voorkomende draadglas soorten aan. Als u als glazenmaker of particulier op zoek bent naar figuur glas dan slaagt u zeker op www.glaskoning.be
Het basisglas is uiteraard geschikt voor de meest uiteenlopende bewerkingen door de hoge transparantie.

Bij het selecteren van de beglazing ziet u gelijk het desbetreffende draadglas rechts verschijnen zodat u een voorstelling krijgt van hetgeen wat u besteld.

Draadglas wordt veel toegepast voor schuurdeuren of opslagruimtes die extra beveiligd worden door de draadinleg in het glas.

Het bestellen van Draadglas is bijzonder eenvoudig bij www.Glaskoning.be. U hoeft alleen maar de juiste dikte uit te kiezen. Wij bieden de beglazing aan in een dikte vanaf 6 millimeter met variaties tot en met 7 millimeter. De breedte en de hoogte kunnen door u in millimeters vermeld worden in de daarvoor bestemde invoer velden. Standaard wordt het glas gesneden geleverd.
Daarnaast zijn de volgende opties mogelijk:
· Ventilatierooster (wanneer u het plaatst in de buitengeven , maar toch wilt ventileren)
· Modellen ; Hier kunt u de ruiten ingeven die een afwijkende vorm hebben, het aanzicht
is een buitenaanzicht


De levering vindt plaats vanaf de fabriek en er kan bij de bestelling geen gegarandeerde datum van bezorging worden meegedeeld. U kunt bij het bestellen van enkelvoudige beglazing echter rekening houden met een levertijd die op de bevestiging vermeld staat.