Bekijk onze producten

Enkel Glas Diamant

Welk type glas wilt u bestellen?

Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u uw glas met afgeronde hoeken?
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Wilt u het glas laten slijpen?
Wat is pp slijpen?
Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. Voordat een glas vorm dan ook gebruiksklaar is, wordt deze geslepen en gepolijst. Bij deze bewerking wordt de dikte kant van het glas bewerkt zodat deze glanst en niet meer scherp is. Naast de diktekant worden aan de onder- en bovenrand onder een hoek van 45 graden twee kleine randjes geslepen om de scherpe randen te verwijderen. De gehele bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten. Als laatste gaat het glas in een was- en droogmachine.

Wat is Facetslijpen?
Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen, wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Een facet kan zowel op een rechtlijnige als op een glasplaat met een afwijkende vorm uitgevoerd worden. Afhankelijk van de glasdikte, zijn er facetbreedtes mogelijk van 05 mm. t/m 45 mm

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Enkel Glas Diamant

Diamantglas met extra heldere eigenschappen

Op het gebied van beglazing biedt Glaskoning u allerlei mogelijkheden, zodat u altijd met het doel van uw aankoop rekening kunt houden. Diamantglas is een typisch voorbeeld van beglazing dat over extra heldere eigenschappen beschikt en daardoor in hoge mate transparant te noemen is. Door de heldere eigenschappen is diamantbeglazing onder meer geschikt om toe te passen als douchewand of in een deur. Ook voor tafelbladen biedt dit type glas uitkomst.

Diamantglas is in het openbaar vooral terug te zien in etalages van winkels. Ook dat heeft weer met de helderheid te maken, want de presentatie in de etalage is perfect zichtbaar voor het winkelende publiek dat de winkel passeert. Diamantglas is bij Glaskoning.be verkrijgbaar in de vorm van enkel glas en is naast genoemde toepassingen eveneens te gebruiken om in gevels te verwerken. 

Diamantglas online bestellen bij Glaskoning.be

Diamantglas kunt u op ieder moment bestellen bij Glaskoning.be, waarbij u onder meer de keuze krijgt voorgelegd om tussen extra helder of extra helder gehard glas te kiezen. Wij leveren diamantbeglazing in verschillende diktes vanaf 4 mm voor extra helder diamant glas en vanaf 6 mm voor de geharde beglazing tot en met een dikte van 10 mm. U kunt zelf de gewenste maat van het glas bepalen en invullen in de breedtemaat en hoogtemaat in de daarvoor bestemde vakjes.

Standaard wordt het diamantglas in een ongeslepen versie aangeboden, maar indien u daar de voorkeur aangeeft, kunt u de optie voor het laten slijpen selecteren. Facet slijpen is mogelijk, maar u kunt ook voor PP geslepen kiezen. Met het doorlopen van deze simpele stappen kunt u ook als particulier eenvoudig online diamantglas bestellen en van onze groothandelprijzen profiteren. Wij zorgen ervoor dat de fabriek uw order uitvoert en vervolgens zal het diamantglas rechtstreeks vanaf de fabriek bij het opgegeven adres in België in een veilige verpakking worden afgeleverd. U kunt de bestelling met MisterCash online afrekenen.