glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Brandwerend enkel glas

Glaskoning biedt twee varianten brandwerend glas: 30 minuten of 60 minuten. Brandwerend enkel glas is bedoeld voor binnentoepassing.

Al het brandwerend glas dat Glaskoning aanbiedt is tevens standaard veiligheidsglas dat letsel voorkomt. Brandwerend glas plaatsen, is een van de maatregelen die u op het gebied van brandveiligheid kan nemen. 

LEVERTIJD: 30-40 werkdagen
Let op: Momenteel een vertraging van 10 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd.

.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van brandwerend glas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Selecteer de juiste dikte en voer de hoogte en breedte in millimeters in. De levertijd van brandwerend glas is tussen de 30-40 werkdagen. Let op: Momenteel een vertraging van 10 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd. Ook is het mogelijk om uw glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.

Bij Glaskoning kunt u brandwerend glas in afwijkende modellen bestellen. In het bestelproces kiest u het gewenste model en geeft u de maten in. Houdt u er rekening mee dat de modellen met een buitenaanzicht getekend zijn. Wij zorgen ervoor dat het afwijkende model ook perfect voor u wordt geproduceerd.