Bekijk onze producten

Brandwerende beglazing

Welk type glas wilt u bestellen?

Kies uw type voor 30 minuten brandwerend glas
Kies uw type voor 60 minuten brandwerend glas
Deze ruit is op aanvraag, u kunt contact opnemen met glaskoning.be
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Deze ruit valt buiten de afmetingen voor een standaard levering, u kunt contact opnemen met glaskoning.be om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Deze ruit valt buiten de maximale afmetingen voor een standaard levering, u kunt contact opnemen met glaskoning.be om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

niet beschikbaar

Brandwerend glas als veiligheidsmaatregel

Brandwerend glas is een uitstekende veiligheidsmaatregel die in verschillende situaties toegepast kan worden. Op het moment dat er brand ontstaat, kan binnen de kortste keren een heel huis afbranden of ernstige schade worden toegebracht aan een compleet gebouw. Brandwerende beglazing biedt dan uitkomst doordat er sprake is van een brandwerende vertraging. Standaard beglazing is niet brandwerend en zal bovendien bij het ontstaan van brand ook nog eens snel breken. 

Wij bieden u de mogelijkheid om online brandwerend glas te bestellen en daarbij rekening te houden met uw voorkeuren of de eisen die gesteld worden. Zo is de beglazing met een brandwerende werking onder meer in enkel glas en als dubbel glas verkrijgbaar. Daarnaast worden er talloze opties geboden die betrekking hebben op specifieke eigenschappen, zoals doorval veilig, tweezijdig en eenzijdig. Isolatieglas kan bijvoorbeeld met een doorval veilige eigenschap geleverd worden. 

Brandwerend glas bestellen met levering vanaf de fabriek

Indien u brandwerend glas bestelt bij Glaskoning.be dan leveren wij rechtstreeks vanaf de fabriek voor de prijs die u bij een groothandel betaalt. U hebt alle gelegenheid om de typen glas met brandwerende werking te vergelijken en een keuze te maken voor het gewenste type beglazing. De maten in breedte en hoogte kunt u in millimeters vermelden en vervolgens kunt u het gewenste aantal nog vermelden. Daarmee is de eerste stap van het online bestellen gezet.

Na het invoeren van uw gegevens hebt u de gelegenheid om de bestelling van het brandwerend enkel glas of isolatieglas af te rekenen. Dat kan bij Glaskoning.be op een veilige en betrouwbare manier door Mister Cash te gebruiken. Uw order wordt door ons aan de fabriek doorgegeven en de bestelling wordt veilig verpakt op het opgegeven adres in België afgeleverd. Mocht u meer informatie willen of een specifieke vraag hebben, dan kunt u contact opnemen via 0031 – 318 763 900.