Bekijk onze producten

Zhr++ Zonwerend

Welk type glas wilt u bestellen?

Kies hier de spouwbreedte

Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

70/40
60/32
50/27
coollite extreme 60/28

Zonwerend glas houdt de warmte buiten

Zhr++ zonwerend is beglazing dat als multifunctioneel kan worden beschouwd in ruimtes, waarin de zon langdurig schijnt. In de eerste plaats wordt de warmte namelijk tegengehouden. Dat betekent niet dat er geen licht meer is, want het zonwerend glas laat uiteraard het licht wel gewoon door. Het is vooral bij veel zonneschijn prettig om in een ruimte te verblijven, waarbij er sprake is van een zonwerende beglazing. Er gaat van het glas ook een isolerende werking uit, zodat u niet alleen op warme dagen van de unieke eigenschappen profiteert. In de winter zorgt het isolatieglas er namelijk voor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten. 

Nog een extra voordeel van Zhr++ zonwerende beglazing is dat de hinderlijke schitteringen die door de zon veroorzaakt worden niet meer voorkomen. Door de toepassing van speciale materialen wordt het zonlicht geabsorbeerd of weerkaatst. De warmte kan tot zestig procent meer worden gefilterd in vergelijking met standaard isolatieglas. Indien u voor zonwerend glas kiest, dan is het overbodig om bijvoorbeeld nog een andere vorm van zonwering aan te schaffen voor het buitenhouden van de warmte. 

Zonwerend glas online bestellen met keuze uit verschillende diktes

Bij uw bestelling voor het zonwerend glas hebt u de gelegenheid om uit verschillende dikte te kiezen. Daarnaast hebben wij voor verschillende soorten spouwbreedtes dit type beglazing beschikbaar en wordt u in de gelegenheid gesteld om de gewenste maten in de breedte en hoogte op te geven in het aantal millimeters. 

Na het invullen van de gegevens kunt u naar de volgende stap om uw naam en adres op te geven en de bestelling af te rekenen. Dat kan bij ons met Mister Cash, zodat u op een veilige en betrouwbare manier online kunt betalen. Glaskoning zorgt voor een efficiënte afhandeling door de order aan de fabriek door te geven die het zonwerend glas op maat maakt, waarna het rechtstreeks aan u geleverd kan worden.