Bekijk onze producten

Hr+++ Triple Glas

Welk type glas wilt u bestellen?

Kies hier de spouwbreedte

Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

hr+++ triple glas glaskoning
Hr+++ Triple Glas
Hr+++ Triple Glas

HR+++ triple glas voor de beste isolatie

Het isoleren van woningen kan veel geld besparen en bovendien wordt het leefklimaat in huis ook beter. Voor de beste isolatie is HR+++ triple beglazing een uitstekende keuze. Dit type triple glas bestaat zoals de naam al aangeeft uit drie verschillende glasplaten. Tussen de lagen beglazing bevindt zich stilstaande lucht of edelgas. De isolerende eigenschappen zijn zeer sterk te noemen en het glas heeft als voordeel dat de warmte optimaal behouden blijft in de woning. 

HR+++ triple glas is bij uitstek geschikt om toe te passen in energiezuinige woningen met als doel om de energie zo lang als mogelijk in het huis te behouden. U profiteert optimaal van het rendement dat deze beglazing te bieden heeft als u ook andere energiezuinige maatregelen treft of heeft getroffen. Het glas kent bijzondere eigenschappen, zoals een zwaar gewicht. In vergelijking met dubbel glas is HR+++ triple beglazing wel tien kilo zwaarder per vierkante meter. Door het gewicht dient de sponning daar wel geschikt voor te zijn. Bij nieuwbouwwoningen is dat geen probleem, maar bij bestaande woningen zijn de sponningen eerder geschikt voor dubbel glas.

HR+++ triple glas online bestellen

U kunt het gewenste HR+++ triple glas selecteren en in het naastgelegen veld de spouwbreedte selecteren. De volgende stap is het opgeven van de maat van het driedubbele glas in breedte en hoogte, waarbij u de maat in millimeters vermeld. U kunt de bestelling vervolgens aan de winkelwagen toevoegen en als u nog meer beglazing wenst te bestellen de stappen herhalen. 

U kunt met Mister Cash betalen bij Glaskoning.be en na het afronden van uw bestelling, wordt de opdracht aan de fabriek verstrekt om uw HR+++ triple glas te produceren. Vervolgens zal de beglazing op het door u opgegeven adres in België worden afgeleverd. Voor vragen of meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0031 – 318 763 900.