Bekijk onze producten

Isolatieglas figuur

Welk type glas wilt u bestellen?

Kies hier de spouwbreedte

Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Isolatieglas figuur
Isolatieglas figuur
Isolatieglas figuur

Isolatieglas figuur met reliëf

De sfeer in het interieur wordt door verschillende aspecten bepaald en één daarvan is de beglazing die gebruikt wordt. Bij de toepassing van isolatieglas figuur, waarbij er sprak is van een reliëf kunt u zelf invloed uitoefenen op de sfeer en uitstraling. Bij Glaskoning.be vindt u namelijk meerdere mogelijkheden ten aanzien van het reliëf dat is toegepast bij de figuurbeglazing met isolerende eigenschappen. 

De keuze voor isolatieglas figuur wordt vaak gemaakt door de combinatie van eigenschappen, want de beglazing oogt niet alleen fraai, maar kent uiteraard ook isolerende eigenschappen. Een verschil met traditionele beglazing is het reliëf dat is toegepast, waardoor er automatisch minder transparantie ontstaat. Om het isolatieglas met figuur te maken, wordt aan het einde van het productieproces in de glasoven een decoratief patroon gebruikt. Het patroon krijgt dan vorm voor het zachte glas tussen twee walsen door te laten glijden. 

Isolatieglas figuur bestellen bij Glaskoning.be

Glaskoning biedt u de gemakkelijke mogelijkheid om online isolatieglas figuur te bestellen en af te laten leveren in België U kunt uit verschillende uitvoeringen een keuze maken met onder meer variaties in het decoratieve patroon en in de dikte. Bij uw bestelling dient u ook de spouwbreedte te selecteren en kunt u in millimeters de maat van de breedte en de hoogte van het decoratieve isolatieglas opgeven.

Na ontvangst van uw bestelling die u overigens kunt afrekenen door van Mister Cash gebruik te maken, geeft Glaskoning de order door aan de fabriek. De fabriek zal vervolgens het isolatieglas met figuur geheel naar uw wens produceren. Als de beglazing gereed is, zal het glas op veilige wijze worden verpakt en afgeleverd worden op het opgegeven adres in België. Mocht u meer informatie wensen, dan zijn wij telefonisch te bereiken. U kunt Glaskoning vanuit België bellen op het telefoonnummer 0031 – 318 763 900.