Bekijk onze producten

Standaard isolatieglas

Welk type glas wilt u bestellen?

Kies hier de spouwbreedte

De maten worden hieronder weergegeven
als buitenruit - binnenruit in mm

Let op: HR ++ is alleen mogelijk met een spouw van minimaal 13 mm. Wanneer de spouw kleiner is dan 13 mm spreekt men over HR + glas.
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Standaard isolatieglas
Standaard isolatieglas
Standaard isolatieglas

Isolatieglas voor het beste rendement

Isolatieglas levert een uitstekend rendement en daarmee bespaart u op de energiekosten in uw woning. Bij het vervangen van beglazing valt de keuze tegenwoordig niet meer op enkel glas doordat dit type weinig isolerende eigenschappen kent. Een investering in isolerende beglazing is dan ook een prima keuze op het moment dat glas aan vervanging toe is of om energiebesparende redenen vervangen dient te worden.

Bij isolatieglas kan er een onderscheid gemaakt worden tussen de niveaus van de isolatiewaarde. Daar kunt u rekening mee houden. Naast standaard isoleren beglazing kunt u bij ons ook terecht voor HR++ en figuurglas.

In ieder geval is het belangrijk om na het aanbrengen van het isolerende glas iedere dag voor een goede ventilatie te zorgen. Dat kunt u realiseren door bijvoorbeeld gedurende een korte periode ramen tegen elkaar open te zetten. Of door van ventilatieroosters gebruik te maken die boven de beglazing geplaatst kunnen worden. Met het op de juiste manier ventileren wordt voorkomen dat er condensvorming ontstaat. 

Isolatieglas online bij Glaskoning.be bestellen

U kunt bij Glaskoning.be isolatieglas bestellen en op ieder adres in België geleverd krijgen, waarbij de beglazing rechtstreeks vanaf de fabriek komt. U kunt het gewenste type selecteren, waarbij de maten in buitenruit en binnenruit in millimeters worden vermeld. Daarnaast kunt u de keuze maken voor de gewenste spouwbreedte om vervolgens de maat van het glas in breedte en hoogte op te geven. Overigens is het bij de keuze voor HR++ belangrijk dat de spouw minimaal 13 mm is. 

Indien u het isolatieglas zelf gaat plaatsen, dan kunt u tegelijkertijd een aantal glasbenodigdheden meebestellen, zoals glaslatten, kit en glasreiniger. Na uw bestelling ontvangen te hebben, wordt de opdracht aan de fabriek gegeven om uw bestelling op maat te produceren. U krijgt bericht van Glaskoning op welke datum u het isolatieglas kunt verwachten.