Bekijk onze producten

HR++ Isolatieglas

Welk type glas wilt u bestellen?

Kies hier de spouwbreedte

De maten worden hieronder weergegeven
als buitenruit - binnenruit in mm

Let op: HR ++ is alleen mogelijk met een spouw van minimaal 13 mm. Wanneer de spouw kleiner is dan 13 mm spreekt men over HR + glas.
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

HR++ isolatieglas
Doorsnede isolatieglas
Voorbeelden isolerende glas

HR++ isolatieglas als energiebesparende maatregel

De keuze voor HR++ isolatieglas wordt vaak genomen doordat er daarmee fors op de uitgaven voor energie kan worden bespaard. Zeker als er op dit moment nog sprake is van enkel glas dat vervangen gaat worden door HR++ isolerende beglazing, is het rendement extra groot. Kou en wind hebben met dit type glas namelijk veel minder kans om uw woning binnen te komen. Bij enkel glas zijn de isolerende eigenschappen voor kou, wind en geluid veel minder aanwezig. 

Bij HR++ isolatieglas is er sprake van dubbele beglazing met een laagje metaal, dat ervoor zorgt dat stralingswarmte tegengehouden wordt. Warmte gaat van binnenuit dan ook niet door het raam verloren. Overigens is het metaal niet voor het oog zichtbaar en wordt de lichtinval er uiteraard niet door belemmerd. Bij isolerende beglazing is er altijd sprake van een bepaalde isolatiewaarde. Deze waarde kan variëren en is onder meer afhankelijk van de effectiviteit van het laagje met metaal. . 

HR++ isolatieglas eenvoudig online bestellen

Glaskoning.be biedt u graag het gemak van het online bestellen van HR++ isolatieglas voor een groothandelprijs met afleveren van de bestelling op uw locatie in België. Het plaatsen van een online bestelling is heel eenvoudig, want u kunt simpelweg de aangegeven stappen volgen. 

De eerste stap is het selecteren van het juiste type glas en het selecteren van de juiste spouwbreedte. Er dient wel sprake te zijn van een minimale spouwbreedte van 13 mm om HR++ isolatieglas te kunnen toepassen. Na het juiste type geselecteerd te hebben, kunt u in millimeters de breedte en de hoogte invullen. Glaskoning zorgt voor een snelle afhandeling van uw bestelling en geeft de opdracht door aan de fabriek om uw HR++ isolatiebeglazing op maat te ontwikkelen. Vervolgens wordt uw bestelling veilig verpakt en afgeleverd op het door u opgegeven adres in België. 

Voor dubbel glas dient de minimale oppervlakte 0,5m2 te zijn. Pas a.u.b. uw afmetingen aan.