glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Glas voor Velux dakramen

In het bestelmenu kies je het glas dat bij jouw type dakraam hoort. Je hoeft niet eens afmetingen in te voeren: wij zorgen voor de juiste maatvoering aan de hand van het type dakraam. Zo is het snel besteld en dat voor de laagste prijs. In het bestelmenu kan je ook kiezen voor een zonwerende coating zodat je nog extra zonwering hebt.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Voor welk type Velux dakraam wilt uw glas bestellen?
Extra optie zonwerende coating
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Gaat je voorkeur uit naar zonwerend glas voor je Velux dakramen? Dan voeg je in het keuzemenu de zonwerende coating toe.

Klik hier voor meer informatie en specificaties van dit zonwerende glas voor Velux dakramen. 

Bij zonwerend glas zijn er verschillende gradaties van zonwerendheid, uitgedrukt in de LTA en ZTA waarde. Dit wordt uitgedrukt in de LTA / ZTA waarde. LTA staat voor hoeveel licht het zonwerend glas doorlaat en de ZTA staat voor hoeveel zonnewarmte het doorlaat.

Het zonwerende glas voor Velux dakramen heeft een waarde zonwerend 70/40.
LTA is 70%: dit is het % aan licht wat dit type doorlaat.
ZTA is 40%: dit is het % aan warmte wat dit type doorlaat.

Dit is vrij neutraal van kleur, te gebruiken voor alle toepassingen. 

Glas voor Velux dakramen bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Ons glas komt direct van de groothandel waardoor je altijd de laagste prijs betaalt. Selecteer de juiste dikte en voer de hoogte en breedte in millimeters in. Meer informatie over actuele levertijden en bezorgen vind je hier.