header

Geluidswerend glas

Wij kunnen u namelijk groothandelprijzen bieden en daar profiteert u ook van als u als particulier een bestelling bij ons plaatst. Verzending van geluidswerend glas is van toepassing op heel België. Wij bieden u bovendien een ruime keuze om het overlast van geluid door middel van het juiste type beglazing zoveel mogelijk te beperken. Voor alle situaties bieden wij een passende oplossing.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

Klik hier voor een overzicht van de soorten geluidswerend isolatieglas en de bijbehorende eigenschappen.

Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Bekijk via de oranje 'i' hierboven een overzicht van alle soorten.
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Geluidshinder uit de omgeving kan een storende werking hebben, maar er zijn uiteraard talloze mogelijkheden om de hinder van geluid zoveel mogelijk te beperken. Glaskoning biedt u namelijk verschillende soorten geluidswerende beglazing aan die al dan niet over extra eigenschappen beschikken. U kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor eenvoudig isolatieglas of voor een extra geluidswerend glastype kiezen, zoals HR++ isolatieglas. Dit type glas biedt uiteraard extra voordelen, doordat er tevens sprake is van een besparing op de energiekosten.
Zo zijn er op het gebied van geluidswerend glas nog talloze mogelijkheden om een keuze uit te maken. U kunt bij Glaskoning bijvoorbeeld ook de keuze laten vallen Hr +++ Triple Glas of op brandwerende beglazing die tevens geluid van buiten reduceert. Indien u graag hulp wenst bij het maken van een keuze, dan kunt u van de hulpwijzer gebruikmaken die wij beschikbaar hebben.

  • STADIP SILENCE is gelaagd akoestisch veiligheidsglas dat een exceptioneel niveau aan geluidsisolatie of geluidwering biedt én tegelijkertijd de zekerheids- en veiligheidskenmerken van gelaagd glas heeft. De speciale akoestische PVB(A) folies hebben een geluid absorberende kern.
  • CLIMAPLUS SILENCE Is isolatieglas waarvan één van de glasbladen, meestal de buitenruit, STADIP SILENCE is. Het is ontwikkeld met een hoog niveau aan akoestische isolatie, thermische isolatie en veiligheid om het binnencomfort te verbeteren en zo aangenaam mogelijk te maken.
  • CLIMAPLUS SILENCE is te combineren met de zonnewarmte werende eigenschap.
  • PHONIBEL isolatieglas: Twee glasbladen van uiteenlopende dikte.
  • Thermobel Phonibel S: Beglazing met een of twee bladen Stratobel gelaagd glas.
  • Thermobel Phonibel ST: Beglazing met een of twee bladen veiligheidsglas met akoestische PVB van het type Stratophone.

Klik hier voor een overzicht van de soorten geluidswerend isolatieglas en de bijbehorende eigenschappen.

Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier glas in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past.
Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs.
Modellen zijn met een buitenaanzicht getekend, hier dient u rekening mee te houden.