header

Geluidswerend glas

Wij kunnen u namelijk groothandelprijzen bieden en daar profiteert u ook van als u als particulier een bestelling bij ons plaatst. Verzending van geluidswerend glas is van toepassing op heel België. Wij bieden u bovendien een ruime keuze om het overlast van geluid door middel van het juiste type beglazing zoveel mogelijk te beperken. Voor alle situaties bieden wij een passende oplossing.

Lees meer
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Geluidshinder uit de omgeving kan een storende werking hebben, maar er zijn uiteraard talloze mogelijkheden om de hinder van geluid zoveel mogelijk te beperken. Glaskoning biedt u namelijk verschillende soorten geluidswerende beglazing aan die al dan niet over extra eigenschappen beschikken. U kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor eenvoudig isolatieglas of voor een extra geluidswerend glastype kiezen, zoals HR++ isolatieglas. Dit type glas biedt uiteraard extra voordelen, doordat er tevens sprake is van een besparing op de energiekosten.
Zo zijn er op het gebied van geluidswerend glas nog talloze mogelijkheden om een keuze uit te maken. U kunt bij Glaskoning bijvoorbeeld ook de keuze laten vallen Hr +++ Triple Glas of op brandwerende beglazing die tevens geluid van buiten reduceert. Indien u graag hulp wenst bij het maken van een keuze, dan kunt u van de hulpwijzer gebruikmaken die wij beschikbaar hebben.

Elk glastype kent uiteraard weer andere eigenschappen, Bij geluidswerend isolatieglas is er uiteraard sprake van de eigenschap dat geluid dat van buiten komt geweerd wordt. Om u inzicht te geven in de verschillende eigenschappen is er een overzicht beschikbaar, waarin per soort de kenmerken worden vermeld.
Indien u vragen heeft over de mogelijkheden ten aanzien van geluidswerende beglazing, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met Glaskoning. U kunt ons telefonisch bereiken voor meer informatie of vragen. Indien u online een bestelling plaatst, dan is het van belang dat de afmetingen in millimeters worden ingevuld voor de breedte en de hoogte. U kunt echter eerst de keuze maken voor het type glas en daarbij weer gebruikmaken van het overzicht met eigenschappen van geluidswerend glas. De gewenste beglazing worst rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek, zodat u op een snelle levertijd kunt rekenen.
Klik hier voor de eigenschappen van geluidswerend isolatieglas.

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier glas in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past.
Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs.
Modellen zijn met een buitenaanzicht getekend, hier dient u rekening mee te houden.