glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Geluidswerend glas

Het speciale gelaagde isolatieglas bevat geluidswerende folie(s). De folie houdt trillingen tegen die door geluid veroorzaakt worden.

Glaskoning levert verschillende soorten geluidswerend glas, waaronder ook geluidswerend glas in afwijkende modellen of enkel geluidswerend glas. Je bestelt het eenvoudig online bij Glaskoning voor de laagste prijs! Glaskoning verkoopt ook geluidswerend enkel glas. 

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

Klik hier voor een overzicht van de soorten geluidswerend isolatieglas en de bijbehorende eigenschappen.

Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Bekijk via de oranje 'i' hierboven een overzicht van alle soorten.
Geef hier de maat van uw glas op

Lees hier de inmeetinstructie of bekijk de video.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult, ZONDER decimalen. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Kiest u een afwijkend model? De modellen zijn buitenaanzicht.
mm
mm
Heeft u een afwijkend model?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Geluidswerend glas bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Aangezien ons glas rechtstreeks van de groothandel komt, betaal je altijd de laagste prijs. LEVERTIJD: 40-50 werkdagen.
Vanwege drukte bij onze leveranciers zijn de levertijden langer dan normaal. Onze excuses voor het ongemak. Ook is het mogelijk om het glas zelf (sneller) af te halen bij ons in Arnhem. Meer informatie over bezorgen en afhalen vind je hier.

  • STADIP SILENCE is gelaagd akoestisch veiligheidsglas dat een exceptioneel niveau aan geluidsisolatie of geluidwering biedt én tegelijkertijd de zekerheids- en veiligheidskenmerken van gelaagd glas heeft. De speciale akoestische PVB(A) folies hebben een geluid absorberende kern.
  • CLIMAPLUS SILENCE Is isolatieglas waarvan één van de glasbladen, meestal de buitenruit, STADIP SILENCE is. Het is ontwikkeld met een hoog niveau aan akoestische isolatie, thermische isolatie en veiligheid om het binnencomfort te verbeteren en zo aangenaam mogelijk te maken.
  • CLIMAPLUS SILENCE is te combineren met de zonnewarmte werende eigenschap.
  • PHONIBEL isolatieglas: Twee glasbladen van uiteenlopende dikte.
  • Thermobel Phonibel S: Beglazing met een of twee bladen Stratobel gelaagd glas.
  • Thermobel Phonibel ST: Beglazing met een of twee bladen veiligheidsglas met akoestische PVB van het type Stratophone.

Klik hier voor een overzicht van de soorten geluidswerend isolatieglas en de bijbehorende eigenschappen.

Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Bij Glaskoning kan je ook geluidswerend glas in afwijkende modellen bestellen. In het bestelproces duid je een afwijkend model aan en je geeft de maten in. Let op: de modellen zijn met buitenaanzicht getekend. Wij zorgen ervoor dat ook afwijkende modellen perfect op maat voor jou worden geproduceerd.