glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Brandwerend dubbel glas

Alle dubbele brandwerende beglazing van Glaskoning is tevens standaard veiligheidsglas dat letsel voorkomt. U kiest uit vier varianten HR++ brandwerend glas: 30 minuten of 60 minuten, één of tweezijdig letsel werend. Brandwerend dubbel glas is bedoeld voor buitentoepassing. Brandwerend glas plaatsen, is een van de maatregelen die u op het gebied van brandveiligheid kan nemen. dubbele brandwerende beglazing overal af op ieder gewenst adres in België.

LEVERTIJD: 30-40 werkdagen
LET OP: Momenteel een VERTRAGING VAN 10-18 WERKDAGEN bovenop de aangegeven levertijd ivm aankomende kerstsluiting bij onze leveranciers.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.
Kies hier de spouwbreedte
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult, ZONDER decimalen. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Kiest u een afwijkend model? De modellen zijn buitenaanzicht.
mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van brandwerend glas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Selecteer de juiste dikte en voer de hoogte en breedte in millimeters in. De levertijd van brandwerend glas is tussen de 30-40 werkdagen. Ook is het mogelijk om uw glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.

Brandwerend glas in afwijkende modellen

Bij Glaskoning kunt u brandwerend glas in afwijkende modellen bestellen. In het bestelproces kiest u het gewenste model en geeft u de maten in. Houdt u er rekening mee dat de modellen met een buitenaanzicht getekend zijn. Wij zorgen ervoor dat het afwijkende model ook perfect voor u wordt geproduceerd.

Brandwerend glas voor extra veiligheid

Brandwerend dubbel glas is bedoeld voor toepassing aan de buitenzijde van een gebouw. Nationale bouwverordeningen en een risicobeoordeling van het gebouw bepalen de gewenste brandweerstand. Een glaszetter heeft de verantwoordelijkheid erop toe te zien dat het brandvertragende element als geheel aan de voorschriften voldoet en/of de goedkeuring van de bevoegde autoriteiten krijgt.