glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Brandwerend dubbel glas

Het dubbel brandwerend glas dat Glaskoning aanbiedt is niet alleen brandveilig, het is ook standaard veiligheidsglas dat letsels voorkomt. Je kan kiezen uit vier varianten HR++ brandwerend glas: 30 minuten of 60 minuten en éénzijdig of tweezijdig letselwerend. Brandwerend dubbelglas is bedoeld voor buitentoepassing. Brandwerend glas plaatsen is één van de maatregelen die je kan nemen om een gebouw brandveiliger te maken. Let op. Een bestelling wordt achteraf getoetst of het binnen de gestelde waardes valt vanuit de fabrikant. Dit kan gevolgen hebben op de prijs en levertijd. Voor een exacte prijs kunt u een offerte opvragen bij offerte@glaskoning.nl.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.
Kies hier de spouwbreedte
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult, ZONDER decimalen. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Kiest u een afwijkend model? De modellen zijn buitenaanzicht.
mm
mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Brandwerend glas bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Selecteer de juiste dikte en voer de hoogte en breedte in millimeters in. De levertijd van brandwerend glas is tussen de 40-55 werkdagen. Ook is het mogelijk om zelf je glas af te halen in Arnhem (Nederland). Meer informatie over bezorgen en afhalen vind je hier.

Brandwerend glas in afwijkende modellen

Bij Glaskoning kan je ook brandwerend glas in afwijkende modellen bestellen. In het bestelproces duid je een afwijkend model aan en je geeft de maten in. Let op: de modellen zijn met buitenaanzicht getekend. Wij zorgen ervoor dat ook afwijkende modellen perfect op maat voor jou worden geproduceerd.

Brandwerend glas voor extra veiligheid

Brandwerend dubbel glas wordt gebruikt aan de buitenzijde van een gebouw. Nationale bouwverordeningen en een risicobeoordeling van het gebouw bepalen de gewenste brandweerstand. Een glaszetter heeft zelf de verantwoordelijkheid om erop toe te zien dat het brandvertragende element aan de voorschriften voldoet en/of de goedkeuring van de bevoegde autoriteiten krijgt.