Bekijk onze producten

Brandwerend dubbel glas

Welk type glas wilt u bestellen?

Kies hier de spouwbreedte

Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Brandwerend dubbel glas

Brandwerend dubbel glas isoleert en is veilig

Bij de aanschaf van beglazing voor een woning of bedrijfspand is het altijd aan te raden om rekening te houden met isolerende eigenschappen. Dat bespaart namelijk op de kosten voor energie en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Uiteraard kan er ook aandacht worden besteed aan andere eigenschappen, zoals met betrekking tot de veiligheid als er brand uitbreekt. U kunt voor een combinatie van isolerende eigenschappen en veiligheidskenmerken dan ook prima een keuze maken voor de aanschaf van brandwerend dubbel glas.

Naast de isolerende kenmerken van brandwerend dubbel glas geldt natuurlijk dat er sprake is van een bepaalde mate van brandwerendheid. De kwaliteit bepaalt daarbij voor een deel de mate van brandwerendheid en vormt de basis voor de tijd van bestendigheid tegen brand. De brandwerende dubbele beglazing die u in ons aanbod kunt vinden, beschikt bovendien over extra kenmerken, want het glas is doorvalveilig. Zo vergroot u in huis of in uw onderneming de veiligheid ten aanzien van verschillende situaties.

Brandwerend dubbel glas bestellen bij Glaskoning.be

Indien u op zoek bent naar brandwerend dubbel glas, dan profiteert u bij Glaskoning.be van meerdere voordelen. Bijvoorbeeld van het gemak waarmee u dubbele brandwerende beglazing kunt bestellen. Daarvoor zijn er namelijk maar enkele stappen die u hoeft te volgen, zoals het kiezen van het type, het selecteren van de spouwbreedte en het vermelden van de maten van het glas in breedte en hoogte. Een ander voordeel is dat u slechts de prijs betaalt die u bij een groothandel betaalt en dat scheelt geld.

Bovendien leveren wij in heel België en zal het brandwerend dubbel glas rechtstreeks vanaf de fabriek bij u worden bezorgd. Wij geven dan ook de opdracht door aan de fabriek om het brandwerend dubbel glas voor u te maken zodra de bestelling door ons is ontvangen. Bij vragen kunt u uiteraard contact opnemen met Glaskoning en vanuit België kunt u daarvoor via 0031 – 318 763 900 bellen.