glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Glazen douchewanden op maat

Glaskoning levert glazen douchewanden op maat standaard in gehard glas. U kunt kiezen uit extra helder (diamantglas), maar ook uit diverse soorten gekleurd- of figuurglas. 

Voor voorbeelden van alle soorten figuurglas klik hier.
Voor voorbeelden van de soorten gekleurd glas klik hier.
Voor een voorbeeld van diamantglas klik hier.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor advies.

LEVERTIJD: 15-25 werkdagen
Let op: Momenteel een vertraging van 10 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden
mm
mm
Heeft u een afwijkend model?
Anti-kalk coating

Waarom een Anti-kalk coating? 

De coating zorgt ervoor dat het glas water- en vuilafstotend wordt en zich minder snel hecht, waardoor het oppervlaktes gladder en schoner blijft. 

Ervaring leert dat na een bepaalde periode toch kalk ontstaat. Met de anti-kalk nano coating is dit wel weer eenvoudiger te verwijderen. 

Kies hier uw beslagset

Kiest u voor bevestiging van de glazen wand aan de muur, bestelt u dan een complete set van klem of verbinder + stabilisatiestang. Kiest u een losstaande wand, bestel er dan eventueel alleen een losse stabilisatiestang bij. 

Bekijk hier alle afbeeldingen van de complete beslagsets. 
Bekijk hier alle losse stabilisatiestangen. 

Het beslag wordt standaard los geleverd. De uitsparingen voor de klemmen of verbinders doen wij standaard op 250 mm van onder en boven voor de scharnieren. Wilt u dit op een andere plaats hebben is dat mogelijk. Stuurt u dan een mail met een tekening waar de uitsparingen moeten komen naar info@glaskoning.nl en vermeld dit bij de opmerkingen. 
Voor een vlotte verwerking adviseren wij het order nummer te vermelden in de mail.

Beslagset
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van glazen douchewanden is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste soort en dikte en voer de breedte en de hoogte voer in millimeters in. De levertijd van glazen douchedeuren is 15-25 werkdagen. Klik hier voor meer informatie over bezorgen. 

Bij Glaskoning kunt u ook douchewanden in afwijkende modellen bestellen. Kies in het bestelproces een afwijkend model en geef de maten in. Houdt u er rekening mee dat de modellen met een buitenaanzicht getekend zijn. Wij zorgen ervoor dat het afwijkende model ook perfect voor u wordt geproduceerd.