glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Glazen binnendeuren

Glaskoning levert glazen binnendeuren op maat standaard in gehard glas. Je kan kiezen uit glas wat 8, 10 of 12 mm dik is. Ook is het mogelijk om extra helder glas (diamantglas), Satinovo 'melkglas' en andere soorten gekleurd- of figuurglas te bestellen.

Voor voorbeelden van alle soorten figuurglas klik hier.
Voor voorbeelden van de soorten gekleurd glas klik hier.
Voor een voorbeeld van diamantglas klik hier.

Kies in het bestelmenu eventueel voor een compleet scharnier- of schuifdeursysteem voor je binnendeur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

LEVERTIJD
: 15-25 werkdagen
LET OP: Momenteel een VERTRAGING VAN 10-18 WERKDAGEN bovenop de aangegeven levertijd.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Kies hier uw beslagset

Bekijk HIER de afbeeldingen en specificaties van de opties voor scharnier- en schuifdeursystemen voor glazen binnendeuren. 

LET OP: als u een systeem kiest voor een dubbele deur worden er niet automatisch ook twee glazen deuren voor uw besteld. Dit dient u zelf in te geven. 

Klik op de oranje 'i' voor een overzicht van de te kiezen scharnier- en schuifdeursystemen voor glazen binnendeuren. 
Kies hier uw deurgreep

Klik HIER voor de afbeeldingen en specificaties van de te kiezen deurgrepen. 

Klik op de oranje 'i' voor een overzicht van de te kiezen deurgrepen.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Glazen binnendeuren bestellen is erg eenvoudig bij Glaskoning. Aangezien ons glas rechtstreeks van de groothandel komt, betaal je altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste soort en dikte en voer de hoogte en breedte in millimeters in. De levertijd van glazen binnendeuren is tussen de 15 en 25 werkdagen. Het is mogelijk om je glazen binnendeur zelf af te halen op een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vind je hier.