glaskoning-glas-balustrade-qrailing-compressed

Complete douchecabine glaskoning 1 800 x 1800

Alle douchecabines die door Glaskoning.nl worden aangeboden, kunnen in heel Nederland worden bezorgd. Enige uitzondering daarop zijn de Waddeneilanden. Naast dat wij de optie bieden om een douchecabine bij u af te leveren, kunt u ook van afhaallocaties gebruikmaken die verspreid over het land beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld in Rijswijk, maar ook in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Amersfoort. Een compleet overzicht met afhaallocaties is op de website beschikbaar. Woont u in België en wilt u een bestelling plaatsen en geleverd krijgen? Stuur dan een e-mail naar info@glaskoning.nl voor verdere informatie.

Lees meer

Iedereen kan bij Glaskoning.nl profiteren van de laagste groothandelprijzen. Ook particulieren zijn bij ons extra voordelig uit en hebben bovendien de keuze uit verschillende soorten douchecabines. Wij leveren complete douchecabines voor de badkamer, zodat u deze na ontvangst alleen nog maar hoeft te installeren. Daarna is de cabine voor het douchen direct klaar voor gebruik. U kunt op uw gemak het aanbod bekijken en de specificaties daarbij vergelijken om tot de beste keuze te komen.

De specificaties geven onder meer duidelijkheid over de dikte van het glas en uiteraard inzicht in de afmetingen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die zich onder meer onderscheiden in uitvoeringen die rvs geborsteld of rvs gepolijst zijn. De prijzen die vermeld staan, zijn exclusief btw. Onder de afbeelding van ieder model is een tekening beschikbaar, waarbij er wordt ingegaan op de details. Zo kunt u van de verschillende modellen een helder beeld krijgen en het juiste exemplaar eenvoudig online bestellen bij Glaskoning.nl.