Bekijk onze producten

Spiegels verzilverd

Welk type spiegel wilt u bestellen?

Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte
mm Hoogte
mm
Wilt u uw glas met afgeronde hoeken?

Wilt u de spiegel laten slijpen?

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Spiegels verzilverd
Spiegels verzilverd
Spiegels verzilverd

Zilveren spiegels voor ieder interieur

In vrijwel ieder huis zijn wel een of meerdere spiegels te vinden. Een zilveren spiegel is niet alleen functioneel, maar kan ook als een pronkstuk in uw interieur worden opgenomen. De verzilverde spiegel is namelijk als zeer decoratief aan te merken, waarbij het glas van een spiegeleffect voorzien is. Er wordt namelijk een zilverlaagje aangebracht op blank glas en dat vormt de basis voor zilveren spiegels. Een andere variant is bronsglas, waarbij er een laagje op gekleurd glas wordt aangebracht.

U krijgt bij Glaskoning.be de mogelijkheid om een zilveren spiegel in iedere gewenste afmeting te bestellen. Daarnaast wordt echter de gelegenheid geboden om een keuze te maken tussen een geslepen of ongeslepen variant. Bij de geslepen varianten wordt een facet geslepen optie of een PP geslepen optie geboden. U kunt op de afbeeldingen de verschillen zien tussen PP geslepen en facet geslepen en op basis daarvan uw voorkeur bepalen. Bij facet is er sprake van een rand die schuin afloopt en bij PP ontstaat er glans doordat de scherpheid wordt weggenomen. 

Zilveren spiegels online bestellen bij Glaskoning.be

Bij het online bestellen van een zilveren spiegel van Glaskoning.be kunt u een keuze uit verschillende diktes maken, namelijk 4 mm of 6 mm. De standaard spiegels van zilver zijn in alle afmetingen leverbaar, want u kunt zelf in mm de breedte en de hoogte aan ons doorgeven. Daarbij hebt u ook nog de keuze zoals eerder gezegd tussen het bestellen van een geslepen of ongeslepen variant.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling van een verzilverde spiegel online af te rekenen door van de handige betaalmethode Mister Cash gebruik te maken. De levering kan op elk adres in België plaatsvinden. U kunt daarvoor eventueel een ander afleveradres opgeven als uw woonadres. Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Glaskoning en vanuit België bellen naar 0031 – 318 763 900.

Facet geslepen

PP geslepen