header

Glas in lood gevat in isolatieglas

Er gaat echter wel iets van de uitstraling verloren, omdat de structuur van het glas in lood niet meer zo goed te zien is. Daarintegen is bijvoorbeeld het onderhoud hierdoor heel simpel en snel te doen zonder dat het eventuele leksporen achterlaat.

Glas in lood ramen geven sfeer aan uw huis, waarbij u kunt genieten van de kleuren en structuren van het glas door de wisselende lichtinval.
Glas in lood past in ieder huis, zowel in modern als klassiek en dankzij de vele mogelijkheden en glassoorten is er voor ieders smaak wel wat te vinden.

Ramen voor erkers, deuren en bovenramen in glas in lood, herstellen jaren dertig huizen weer hun oude glorie.

Wij hebben de prijzen op deze site gebaseerd op max 40 vakjes in rechthoekige vorm. Dit vanwege de arbeidsintensiteit die ermee gepaard gaat om glas in lood te fabriceren.
Natuurlijk zijn alle vormen mogelijk die u kunt wensen en die wij kunnen realiseren. U bent dan ook vrij om een tekening op te sturen zodat wij hiervan een offerte op maat kunnen uitbrengen.

Bij een simpele verdeling zullen wij de vakken evenredig verdelen , maar wilt u een eigen indeling dan zien wij ook graag een tekening via de mail tegemoet.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Glas types:
Blank glas : Glas in lood met standaard blank float glas
Figuurglas : Glas in lood met standaard blank figuurglas zoals crepi / blank kathedraal / antique blank (meerdere soorten in overleg mogelijk)
Gekleurd figuurglas : Glas in lood met gekleurd figuurglas zoals Antique grijs (meerdere soorten mogelijk)
Tisch Kathedraal : Glas in lood met ambachtelijk getrokken gekleurd Kathedraal glas